#høstblomstring – Gavetrekning av den nyeste “boblevasen”/Finn SchjøllHvis du vil være med på trekning av en vase “boblen” fra kolleksjonen “Winter Wonderland”, må du lese nøye gjennom dette innlegget og melde deg på slik det er greiest for deg.
Ta utfordringen om å legge inn et bilde fra september- eller oktoberhagen din? Om du ikke allerede har tatt et bilde, så kom deg ut i din egen hage eller på balkongen for å se hva som fortsatt holder koken og blomstrer.
Bildet skal være fra september eller oktober dette året.
Midlertidig18-001
Samtidig som du deler bildet/innlegget ditt med mange lesere er du med i trekningen om den vakre vasen “BOBLEN” fra Magnor Glassverk som du kan lese mer om under i dette innlegget.
Velg ett av alternativene og delta på denne måten:
· Legg inn bilde på Furulundens facebookside – bruk gjerne denne linken her
· Legg inn bilde på Instagram og tagg med #høstblomstring og @furulunden_hage
· Legg inn bilde/innlegg på Blogg, eller en annen tjeneste som er åpen for alle, og legg så inn lenke til dette innlegget her. I blogginnlegget ditt forteller du at du er med på en trekning av vasen "Boble" så kan enda flere få være på moroa. Legg så lenke fra lenkesaken på denne siden (se nederst) og til din side.
Alle kan delta, men i og med at dette er første gang jeg igangsetter en slik gavetrekning, er det kun de norske deltakerne som er med i trekningen. Håper å kunne utvide til å gjelde, Norge, Sverige og Danmark i neste gavetrekning.
Denne gaveseansen avsluttes kl. 24.00 den 29.oktober 2014.
Trekningen foregår i dagene etter avslutningen og kunngjøres på bloggen, på min hage-facebookside og på Instagram.
“BOBLEN WINTER WONDERLAND COLLECTION er en videreføring av Finn Schjølls store designsuksess med Boblen. Nå lanseres vasene i vintervakre farger, hvit, lyseblå og lilla. De myke formene og nordiske fargene passer perfekt inn i norske hjem. Boblen er vakker og tidløs.
IMG_4470
Formgivningen er inspirert av vanndråper som perler på marikåpe etter regnvær. Den brede kragen på vasen åpner for mange måter å dekorere blomster, både selvplukkede og de man får i gave. Lykten er formet som en vanndråpe eller snøball.
Boblen er munnblåst og håndlaget av erfarne glassblåsere med lange tradisjoner i håndverket. Vasene vil derfor ha et helt unikt uttrykk, og bærer også Finn Schjølls kjente signatur.
Finn Schjøll er en av Norges mest populære blomsterdekoratører og tv-personligheter, godt kjent for sitt gode humør og sine kloke uttalelser. For Magnor Glassverk har han designet Boblen som er tidenes største vasesuksess.” -Kilde: Magnor Glassverk-
Jeg har 3 vaser i fargene lys blå, lilla og hvit som skal trekkes ut utover vinteren og den første som trekkes er den lys blå som du ser over her.

Dersom du ikke har lagt inn fra din blogg til “Add your link” tidligere så gjøres det på følgende måte.
 1. Trykk på knappen under her
 2. Legg inn linken til det aktuelle innlegget ditt
 3. Sett inn navnet på bloggen din
 4. Sett inn mail-adressen din

Kommentarer

 1. Ønsker meg sånn en boblevase, den er nydelig. Hiver meg på konkurranse på instagram med et bilde fra 11 september :-) Gro Sofie

  SvarSlett
 2. Kastet meg på konkurransen på instagram med et bilde fra 16 oktober i år. Nydelig vase :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei igjen. Jeg skjønte ikke hva du mente, tagget som beskrevet ovenfor og du har svart meg på instagram, men er det fortsatt noe feil?

   Slett
  2. Har sendt deg melding på bloggen din, Mariann :)

   Slett
 3. Jeg er med, gøy med konkurranser og nydelig vase. Klem Laila

  SvarSlett
 4. Jeg er også med! Nydelig vase og flott konkurranse :)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Vakkre bilder og nydelig vase. Jeg er med! :)

  SvarSlett
 6. Så flott vase, jeg vill gjerne være med.
  Ha en fin høstkveld.

  SvarSlett
  Svar
  1. Fint at du er med dine flotte bilder!!

   Slett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage

Tips til bunndekkere i hagen