Hagebloggen - Furulunden - her kan du vinne masse blomsterløk......er du klar til å plante høstløk som skal pryde hagen din til våren, så kan du vinne denne flotte gavepakken med det store utvalget...


...jeg skal starte planting av løk så snart jeg får min løkpakke fra Nordic Garden i neste uke...
...og da tenkte jeg at vi kunne plante litt sammen...
...jeg planter og viser på bilder her på bloggen...

...og dersom du er ny i "faget" så kan du følge mine anvisninger...
...det er festlig å investere litt tid nå på høsten for å få en sprakende blomsterfest i hagen til våren...
...og mange av disse løkene er også noen riktige humlemagneter...


...du kan gjøre følgende...
  1. Lik innlegget på facebooksiden min
  2. Del innlegget med alle dine venner på facebook
  3. Skriv i kommentarfeltet at du har likt og delt, og ikke glem å fortelle leserne hvilken løkblomst du liker aller best. Del gjerne et bilde fra vårens løkblomster i din hage.
Jeg snakket med en gartner forleden dag og hun kunne fortelle at veldig mange kommer på våren og vil ha både den ene og den andre løken i sin hage, og det finnes jo også en del løkplanter som man kan kjøpe ferdig i blomst på våren, men hovedgreia er at man legger løk på høsten og nyter resultatet på våren.

Det er ingen stor jobb heller, hvis du ikke ser for deg tusenvis av løk det første året da :)

Du har mulighet til å like og dele helt frem til og med mandag
14. september 2015 kl. 13.00

Gavepakken er levert av Nordic Garden 


Kommentarer

  1. Jeg har allerede satt de første krokusløkene, og i år skal jeg satse på litt ulike typer våriris, for jeg har bare en sort fra før. Det er i grunnen ganske fint at høsten blir en tid for vårtenking, ikke bare en avslutting av sommeren! Kjekt meg gaveløk også for den som vinner, og så er det fint med grunnkurs for dem som ikke kan så mye! Ha en fin søndag! Hilsen Anne-Kristin

    SvarSlett
  2. Så fin tilbakemelding fra deg, Anne-Kristin :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Meld deg inn i epostklubben min for tips og ferske innlegg!
Du ser påmeldingsskjema til venstre i bloggen.

Populære innlegg fra denne bloggen

Oppussing av hytta - før og etter

Nyt den hvite hagen som jeg har besøkt i Helsingborg

Bli med inn i en hage-oase fra Trädgårdsrundan i Skåne

Lag suppe av squash - det smaker kjempegodt!

Nyt duften, plukk inn lavendel og lag årets lavendelsukker