Jeg ønsker meg kanter til Furulunden...
...rundt disse rektangulære bedene hadde det gjort seg med noen stålkanter...


...for i går spurte mannen meg om jeg aldri blir lei av å hage...
...og når dagen kun dreide seg om å luke agnbøkshekken, klippe gresset og rydde opp i bedene...
...kunne jeg svare at lukingen og det å holde kantene fri for gress som sprer seg inn i bedene, kan jeg kjenne er litt kjedlig...

...men når jeg ser resultatet etterpå, blir jeg så glad 
at det er verdt ryddingen...


...men i det siste har jeg snakket med en fyr som selger kanter i lekkert stål, hvorav noe også får et rustent look etter en stund...ja, da er jeg sikker på at det vil gjøre seg godt rundt disse rektangulære bedene mine...

...jeg digger jo rust i hagen...


...og er det noe som kommer til å prege forhagen fremover så er det nok fortsatt sirkler og firkanter...
...det har nemlig en tendens til å prege det jeg holder på med...

...det er ofte slik at rariteter ofte blir hengende ved en og blir der i mange av livets valg og uttrykk...
...ja, som sirkler og firkanter i mitt liv...

...borte ved furua som du kan skimte i bakgrunnen, har jeg også et ønske om noe litt spesielt...
...kanskje rekker jeg å starte på det i år, følg med så vil du se etter hvert...
...og også på DEN plassen vil jeg komme til å trenge noen stålkanter...

...så det såå...

Kommentarer

 1. Flott hage, flotte bilder! Hadde sikkert vært stilig med stålkanter ja. Rust er fint i hagen, har ett helt eget uttrykk. Ha en fin dag i hagen :)

  SvarSlett
 2. Det sparer en jo for mye luking med kanter rundt bedet. Jeg har alt for lite av det, så det blir mye luking og retting av kanter. Nå er jeg fornøyd med hage for i år kjenner jeg. Og bare driver med lett vedlikehold. Så nå gleder jeg meg over høsten og mer innetid.

  Dere har en vakker hage, Mette! <3

  SvarSlett
 3. Så utrolig flott det er hos deg! Jeg hadde nok trengt en del kanter også, men det får komme med tiden. Det er mye å bruke pengen på, og tiden skal rekke til alt! Det viktigste er å kose seg med det som blir gjort, ikke slite med det som gjenstår. Klem til deg fra Anne-Kristin

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Meld deg inn i epostklubben min for tips og ferske innlegg!
Du ser påmeldingsskjema til venstre i bloggen.

Populære innlegg fra denne bloggen

Oppussing av hytta - før og etter

Nyt den hvite hagen som jeg har besøkt i Helsingborg

Bli med inn i en hage-oase fra Trädgårdsrundan i Skåne

Lag suppe av squash - det smaker kjempegodt!

Nyt duften, plukk inn lavendel og lag årets lavendelsukker