Hvordan forvandle et myrområde til en solrik terrasse | FurulundenDa vi bestemte oss for å endre myrområdet mellom boligen og garasjen i 2014, gikk vi for å bygge denne uteplassen om til en terrasse i tre. Det er noe med å ha en terrasse jevnt ned resten av hagen.

Tenk deg å kunne ta seg en hvil i en deilig flukstol (denne er arvet og er fra 1950-tallet), lese en bok (les; hagebok), nippe til en kopp te (laget av hagens eget forråd selvfølgelig, jeg smiler). Ta hagen inn med syn og lukt og kanskje på toppen av det hele, nappe i noen krydderurter du har stående i krukken ved siden av godstolen.


Jeg liker å tenke at jeg kan gå barføtt ut fra stuen og ta inn synsinntrykk og dufter fra en hage hvor hele skapelsesprosessen har blitt til ut fra en drøm. Noe jeg selv har satt ut i livet.

Denne uteplassen her derimot,  har Tor og jeg planlagt sammen, men det er han som skal ha kred for utforming og gjennomføring av den. 


Han holdt på en hel høst, i mørket etter arbeidstid og i helger. Så det sto ikke på arbeidsiver kan du si.  
Så sant vær og temperatur tillater det, så stiger jeg ned på den og kjenner de soloppvarmede terrassebordene  under føttene og nyter både denne uteplassen og  resten av hagen som jeg med et blikk kan skue herfra. Større er ikke hagen skjønner du.


Det ville være hyggelig om du deler noen av dine prosjektopplevelser fra hagen, uteplassen/terrassen eller balkongen din. Vil du det?

Om du ønsker å se hele byggeprossessen, så kan du ta en titt i disse to innleggene her:

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram, Twitter, Youtube.

Kommentarer

 1. Uteplassen ble kjempefin! Jeg er også prosjekt-junkie hehe til min manns store frykt. Jeg prøver å legge ut bilder av prosjektene på bloggen. Før, underveis og etter bilder. Min hage er veldig uferdig enda, men desto flere potensielle prosjekter. Den blir til etterhvert som tid og råd tillater det - uten den store helehetlige designplanen.
  Takk for masse inspirasjon!
  God helg, hilsen Lena

  SvarSlett
  Svar
  1. For en hyggelig tilbakemelding. Stå på, haging er jo en lise for sjelen :)

   Slett
 2. For en forvandling! Kjempefin uteplass! Fortsatt god helg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha, og kos deg resten av helgen :)

   Slett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Hvaler Gjestehage – inspirerer deg til lagspill med naturen

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til hjemmelaget gåbortgave - svibler!

Klematis Summersnow - klatrer med tusenvis av blomster