Om meg og Furulunden

Så hyggelig at du titter innom Furulunden, som drives av Mette Gry Larsen. 
Jeg er utdannet eiendosmmegler MNEF og bor på Kråkerøy i Fredrikstad.


Litt om meg – hageentusiasten

Nå kan du lene deg godt tilbake, så skal jeg fortelle deg kortversjonen av min arbeidshistorie etter avsluttet eksamen på videregående skole. Jeg ante ikke hva jeg ønsket å bli, så det første som skjedde, var at min søster ordnet en jobbkontakt. Slik startet jeg på det nyetablerte grønnsakstorget i Drøbak.

Den sommerjobben sammen med flere lykkelige sammentreff, var foranliggende årsak til at jeg fikk jobb som meglerassistent i Ås. Jeg valgte etter hvert å studere til å bli eiendomsmegler. I flere år jobbet jeg i Oslo før jeg startet et eget firma i Kristiansand. I 1997 solgte jeg firmaet videre pga egen helsetilstand.

Hagebloggen min, Furulunden, ble opprettet i 2010. På denne viser jeg bilder og skriver små historier om mine hagediller, -opplevelser, -design, -struktur, plantesammensetninger m.m. Innimellom viser jeg også fra andres hager. For meg er hagen en lise for sjelen og gode opplevelser. Jeg ønsker å inspirere deg, enten du har stor eller liten hage, hyttehage eller  balkong.


Jeg vokste opp med både en mormor og farmor som hadde hage med frukttrær, bærbusker, blomkarse, gladioler og ringblomster. Inntrykkene fra deres hager har satt spor i meg, gode duftminner og synsinntrykk fra den tidligste barndom.
.
Ikke nøl med å legge igjen spørsmål eller kommentarer du måtte ha, på sidene mine. Det setter jeg stor pris på. Jeg svarer så godt jeg kan. Dessuten har jeg et samarbeid med Morten Bragdø fra Randesund Hagesenter i Kristiansand, han vil også hjelpe til å finne ut av hagespørsmål du har.

Jeg er en ivrig bruker av Facebook, Instagram, Twitter og Youtube, hvor du kan følge meg.

For bedrifter og presse:

Om du ønsker å komme i kontakt med meg for 
  • intervju
  • oppdrag av noe art 
  • betalt omtale i blogginnlegg
  • reklamebannere 
så sender du en epost til metgry@online.no eller ringer meg på 98053231


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

En hage med frodig villskap og interiør både ute og inne

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Har du Allium i hagen din? Bruk gjerne frø til formering

Agapanthus - en sommeryndling

Oppussing av hytta - før og etter