Blomster med vårfornemmelser | Furulunden     Bildet er tatt av meg og er fra vår terrasse

Hallo der ute i vinterland. Her blåser det nordavind fra alle kanter idag, ihvertfall ser det sånn ut fra innsiden av vindusruta. Så da er det bare å ta ventebuksene på, ikke noe annet å gjøre.

Men snart dere, veldig snart, er sola her og varmer oss om ørene og visker til meg (og deg); Nå er det endelig tid for hagesyssler igjen.Siden jeg av værmessige grunner har litt tid innedørs, tenkte jeg at jeg skulle fortelle deg om et av stedene hvor jeg lar meg inspirere til blomster med vårfornemmelser. 

Jeg har nemlig en del tavler på Pinterest hvor jeg henter og lagrer bilder fra andre blogger og nettsteder.

Jeg legger stadig til egne og andres bilder på Pinterestkontoen min og her kan du enkelt følge en spesiell tavle hos meg eller andre, eller hele kontoen min eller andre du måtte ønske å følge. 


Når du går inn på denne ene tavlen hos meg, så handler den kun om planter og arrangementer som handler kun om den kjære våren som vi venter på akkurat nå. 

Her kan du også gå videre til avsenderen av bildet som ofte er hentet fra en inspirasjonsside eller en blogg.


Så kjekt å ha mye inspirasjon samlet på ett sted.

     Bildet er tatt av meg og er fra Furulunden

Så i dette innlegget er det en salig blanding av mine og andres bilder, og jeg håper at du som jeg lar deg inspirere og tenke ut hva du ønsker å gjøre for å skape vårfornemmelser akkurat der hvor du bor.

Skal du plante ut noe ved inngangspartiet ditt akkurat nå, vil jeg gi deg noen råd om det i kommende uke, etter at jeg har plantet ut noen vårplanter som tåler en støyt.


Er du i gang med å tenke ut hva du skal plante ut ved inngangspartiet ditt denne våren? Jeg blir snart sprø av alt det grå, visne, brune som jeg paradoksalt nok elsker rundt juletider. 

Bildet er hentet fra Blomsterlise blogg (skrives av Lise, eieren av Fredrikstad blomster

Bort skal alt som minner om høst og vinter. 

Jeg vil se farger nå, perleblomster, ruteliljer, narsisser og annet som jeg blir inspirert av på min tur til hagesenteret eller blomsterbutikken over alle blomsterbutikker i min nærhet, nemlig Fredrikstad Blomster.

Ha en finfin søndag! Tudelidei!Kommentarer

 1. Väldigt fina bilder har du hittat/skapat! Önskar att du hade angett vilka bilder du tagit.
  Även här blåser isvindar och tvingar mig att avstå från allt röjningarbete i trädgården. Ingen förändring i sikte. Suck.
  Allt gott!/Laila

  SvarSlett
  Svar
  1. Så fint at du nevnte dette Laila, det var uteglemt og er rettet opp nå.

   Slett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Tips til bunndekkere i hagen

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage