Så er terrassen ryddet og tilsatt noen vårblomster og jeg er så uendelig takknemlig for hytta vår

Min mamma flyttet nylig på aldershjem i en alder av 89, og til tross for vemodet er hun godt fornøyd med nytt bosted. I en slik situasjon er det jo alltid mye å ordne opp i, noe vi forøvrig har gjort med glede for å ære den søte mamman vår.

Noe som ligger i den prosessen er at ting og tang må fordeles. En av tingene som jeg har vært så heldig å få er denne sittegruppen. Jeg tenkte at den kunne passe under taket på terrassen på hytta vår. En aldri så liten kosekrok altså.Fordi Sarpsborg kommune har fjernet masse trær ned mot sjøen i vinter så har det fått en utsiktseffekt for oss, hvilket vi er utrolig fornøyd med.

Med vindskjermen fra Torresol, som vi kan trekke ut etter behov, er dette en lun krok selv om vinden rufser litt i tretoppene.


Spisegruppen måtte dermed flyttes fra plassen der hvor sittegruppen står nå. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om det ennå - ikke helt fornøyd - men inntil jeg finner på noe annet lurt så får den gjøre nytta si akkurat her.


Både Tor og jeg er så takknemlige og fornøyde med denne hvilepletten - hytta vår ved Skjebergkilen.

Her nyter vi fuglesang og stillhet og lyden av båtmotorer i det fjerne. Kan vi ønske oss mer av materielle goder? Vi vet virkelig å sette pris på godene vi forvalter.


Påsken nærmer seg og etter en langweekend på Beitostølen vender vi nesen mot hytta igjen

Her blir det rekreasjon og besøk av familie og venner. Noe åndelig påfyll vil også gjøre godt i påskehøytiden.
Takknemlighet er det jeg kjenner på nå - for dette stedet, for familie, venner og dere trofaste følgere av bloggen. Dette til tross for en til tider litt laber helsetilsstand.

Hvordan feirer du din påske i år? Ski, lave sko, båtferie, hjemmekos? Uansett, jeg ønsker deg en fin, helt alminnelig onsdag.

Kommentarer

 1. Hei. For en flott plass dere har. Her blir det små turer for å besøke noen av barna og barnebarn.Ellers skal vi være her i hagen og kose oss. Ønsker deg en fin dag.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlett
  Svar
  1. Høres veldig koselig ut. Skal til Kristiansand eller rettere Flekkerøya i slutten av april. Da skal jeg også en tur innom Morten Bragdø i Randesund Hagesenter🍃

   Slett
 2. Det var en skikkelig koselig krok du har ordnet
  deg. God påske :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk - og god påske til deg også 🐣🐥

   Slett
 3. FOR en super plass du her beskriver - og viser på bildene. Heldig er dere som også arvet en slik fin sittegruppe, rottingmateriealer er så fint, synes jeg, og dette i ekte rotting, som i tillegg sikkert representerer mange gode minner, er et smykke verdt å ta vare på.

  Ha en fin torsdagskveld videre, og en riktig god helg.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Tips til bunndekkere i hagen