Det var fristelser i kø på Dyhre Gartneri idag


Jeg visste hva jeg kom for, så det ble ikke med så mye mer enn det som sto på listen min, men denne kunne jeg ikke reise fra. I fjor da jeg var på hagetur til Skåne i samarbeid med Visit Sweden, ble jeg geleidet inn på et flott hagesenter (de har mange av dem sydover i Sverige). 

Der så jeg disse krukkene. Jeg hadde selvfølgelig lyst på opptil flere av dem, men da var bilen, kremt, allerede fullastet, så det ble med en avstandsforelskelse. Men idag altså, på Dyhre Gartneri, ble forelskelsen gjengjeldt og krukken med de løse, praktiske krukkeføttene, ble villig med meg til Furulunden.


Her er porten inn til epledyrkingen på Dyhre Gård. Det er noe med smijernsporter og steingjerder altså.

I morgen skal jeg i bursdag til tanten på 95 år. Det er alltid så trivelig, med treff av søstre og kusiner, og bursdagsbarnet selvfølgelig, og mor på 89. Herlig gjeng hvor det alltid er mye latter og kos. Føler meg heldig som har stor familie.


Synes du innholdet i denne bloggposten er fint/interessant, så blir jeg glad dersom du deler det med dine venner.
Du kan få e-post ved hver ny bloggpost fra Furulunden ved å legge inn e-postadressen din under 'Abonner' øverst på siden.

Kommentarer

 1. Heisann, de krukkene er virkelig flotte. Det får bli med avstandsforelskelse for min del ;:OD). Ha det hyggelig på familiebursdag ;:OD)

  SvarSlett
 2. Hva har du plantet oppi din nye yndling? 🌱

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er en sommerfiol, viola hederacea. Den er så utrolig flott og elegant at den er en vilhahvertårplante :)

   Slett
 3. Hei. Alltid moro når en finner noe som en faller for. Krukken er flott. Ønsker deg en fin dag.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, mro å ha med seg noe nytt hjem av og til :)

   Slett
 4. Hei, så flott krukke du har kjøpt, og fiolen er en av mine absolutte favoritter!
  Fin dag til deg,

  Klem, Ida

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig angående fiolen, en måha hver sesong :)

   Slett
 5. Det var en nydelig krukke! Skjønner godt at du ikke kunne gå forbi den.. Ha en fin helg!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Tips til bunndekkere i hagen

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage