Nå er det virkelig futt og fart i Furulunden altså - vil du se?


Jeg må bare si at fortsatt er hagen min under tillaging. Det tar virkelig tid før alt gror og blir tettere og får skikkelig struktur, men jeg har jammen gjort så godt jeg har kunnet så langt. 

Vi har bodd her i 4,5 år, så mye har jeg rukket og orket. Nå gjenstår det at alle vekster blir større og flere.

Jeg er så usigelig glad for at jeg orket å ligge på alle fire i høst slik at det kom ned en anseelig mengde blomsterløk. For er det noe jeg virkelig nyter i disse dager, så er det den oppvisningen disse gir meg.


Rododendronen brer seg utover år for år, men det bryr ikke disse tulipanene seg om, de dukker opp innimellom.


Her ser du et av de nye klatrestativene i rust. Det er totalt seks av dem i Furulunden. Jeg var litt redd for at det skulle bli litt voldsomt, men når klematis fyller dem til randen, tipper jeg det bare blir en helhetlig opplevelse. 

Noe i høyden på en ellers pannekakeflat tomt. Tiden vil vise, men jeg er forelsket i rustne klatrestativer, så er det sagt (smiler).


Fagrekombinasjonen svart/burgunder og rosa synes jeg faktisk er litt fiffig. Hva tenker du om den kombinasjonen?


Mange vil være redde for å plante gravmyrt (vinca minor) fordi den sprer seg, men dersom du har et sted hvor nettopp det er ønskelig, så er den så fin i bladfargen og de små yndige blomstene, synes jeg. 

Dessuten er jeg litt i overkant begeistret for hvite blomster. En alba altså. Ha en finfin dag dere. Jeg står på farten til et venninnebesøk på ei hytte lenger ut på Kråkerøy hvor jeg bor.

Kommentarer

 1. Kjekt å se at hagen vokser til, og at en får noe igjen for alt strevet. Ha en fortsatt fin dag, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er en sann glede :) God dag til deg også :)

   Slett
 2. Så flott med alle løkvekstene. De rustne klatrestativene er virkelig lekre, er det lo å spørre hvor man kan kjøpe disse?
  VH.Anne-Mari

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Tips til bunndekkere i hagen