Daucus carota - prydgulrot - jeg angrer


Det er ikke vanskelig å forstå at jeg angrer på at jeg ikke kjøpte nye frø til denne herligheten i år. Jeg har nemlig tatt sjansen på at de frøene jeg tok av planten skulle duge.

Det ville de sikkert ha gjort, men fruen i Furulunden har en hel del svakheter og en av dem er at hun ikke forhåndssår så mye til hagen sin, kremt. Jeg kunne i det minste ha strødd frøene i det bedet jeg ønsket å se Prydgulroten (Daucus carota).


Jeg er sikker på at Tingeling savner den også. Akkurat i dette bedet skulle hun ha prydet i år som i fjor. Tenke seg til. Kanskje er det noen som har frøsådd seg likevel, sånn helt av seg selv. 

På dette punktet i hagedillene min er det best at frøsåingen klarer seg selv. Jeg er ikke helt til å stole på på dette området som du sikker har forstått NÅ.Heldigvis tok jeg et aldri så lite opptak i fjor. Så kan jeg i alle fall glede meg over det. Kanskje du blir betatt av å se videosnutten også? Bommerter!! Finnes det i din hage også, eller?


Du kan få e-post ved hver ny bloggpost fra Furulunden ved å legge inn e-postadressen din under 'Abonner' øverst på siden. Synes du innholdet i denne bloggposten er fint/interessant, så er det bare hyggelig dersom du deler det med dine venner.

Kommentarer

  1. Ja, det blir noen bommerter av og til :-)

    SvarSlett
  2. Hei!
    Den er toårig så du finner den kanskje igjen. Ha det godt! Anne

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Meld deg inn i epostklubben min for tips og ferske innlegg!
Du ser påmeldingsskjema til venstre i bloggen.

Populære innlegg fra denne bloggen

Nye praktiske Growcamp drivhus er på plass i hyttehagen

På herlig hagevandring hos et vennepar i Fredrikstad

1000 åpne hager og kunstutstilling, velkommen til Furulunden

Et tips til egendyrket salat

Å rive og bygge hytteveranda blir det mye kos av