Daucus carota - prydgulrot - jeg angrer


Det er ikke vanskelig å forstå at jeg angrer på at jeg ikke kjøpte nye frø til denne herligheten i år. Jeg har nemlig tatt sjansen på at de frøene jeg tok av planten skulle duge.

Det ville de sikkert ha gjort, men fruen i Furulunden har en hel del svakheter og en av dem er at hun ikke forhåndssår så mye til hagen sin, kremt. Jeg kunne i det minste ha strødd frøene i det bedet jeg ønsket å se Prydgulroten (Daucus carota).


Jeg er sikker på at Tingeling savner den også. Akkurat i dette bedet skulle hun ha prydet i år som i fjor. Tenke seg til. Kanskje er det noen som har frøsådd seg likevel, sånn helt av seg selv. 

På dette punktet i hagedillene min er det best at frøsåingen klarer seg selv. Jeg er ikke helt til å stole på på dette området som du sikker har forstått NÅ.Heldigvis tok jeg et aldri så lite opptak i fjor. Så kan jeg i alle fall glede meg over det. Kanskje du blir betatt av å se videosnutten også? Bommerter!! Finnes det i din hage også, eller?


Du kan få e-post ved hver ny bloggpost fra Furulunden ved å legge inn e-postadressen din under 'Abonner' øverst på siden. Synes du innholdet i denne bloggposten er fint/interessant, så er det bare hyggelig dersom du deler det med dine venner.

Kommentarer

  1. Ja, det blir noen bommerter av og til :-)

    SvarSlett
  2. Hei!
    Den er toårig så du finner den kanskje igjen. Ha det godt! Anne

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Tips til bunndekkere i hagen

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage