En ny benk fra Hay nytes til fulle i Furulunden, les gjerne hvordan


Noe jeg ikke kan si for ofte er at hagen er en lise for sjelen min. Det er her jeg får puste og nyte, men også arbeide og bruke alle lemmer som forøvrig dessverre ikke gir meg energi, men det gir noe utover meg selv. 


Det er her jeg får nye tanker, ikke bare til nok et hageprosjekt, men som næring til selve livet. 

Hver morgen takker jeg VårHerre for en ny dag med nye muligheter. Selv om de ikke er påtakelige eller synliggjort, så tror jeg på hjernens mulighet til å lage nye baner slik at det som er sykt, kan leges og gjøre noe med meg. Litt som at når jeg nærer meg selv med positive tanker, så får kroppen gode vibrasjoner som gjør noe med hele mennesket, ikke minst med sjelen.


Her kan jeg sitte og dagdrømme litt, med en kopp te av mynte fra eget forråd må vite :)


Kanskje tilogmed betrakte dagens dont i Furulunden. For det blir en del av dem i løpet av sesongen. På slutten av sommeren har vi bodd her i fem år og alt er nytt i forhagen. Senere skal jeg vise deg noen før- og etterbilder av det.

Vet du, det pleddet har jeg nylig arvet. Alle hadde pledd i bilene sine på 1950-/60tallet og en kunstig hund som vippet med hodet. Husker du det? Pleddet forbinder jeg med somrene når tante og onkel kom på besøk. Minner i hopetall altså.


Hagebenken er romslig og med et par store, deilige puter kan jeg lett krype oppi med hele meg.


Også hagebøkene mine da, de er aldri langt unna. For det er en av mine inspirasjonskilder. Kanskje jeg finner en inndeling i en hage som jeg synes er fin, eller bare et plante som jeg synes passer her i hagen min (les:vår)

Som du sikkert forstår tar det tid å bygge opp en hage på nytt. I år kjenner jeg at den begynner å likne noe jeg har tenkt. Planter og hekker har vokst. Små trær kommer på plass for å lage struktur. Farger eller grønnsvær er som jeg ønsker. Så flytter jeg på det som jeg ikke er fornøyd med, kremt. 

Dette er bare litt av det jeg tror du og jeg gjenkjenner fra egen hage, eller hva tenker du?

Jeg er så heldig at jeg får en del ting som jeg ønsker meg til hagen min. Enten fullt og helt eller til gode priser. Hagebenken er en slik ting.

Synes du innholdet i denne bloggposten er fint/interessant, så blir jeg glad dersom du deler det med dine venner. Du kan få e-post ved hver ny bloggpost fra Furulunden ved å legge inn e-postadressen din under 'Abonner' øverst på siden.

Kommentarer

 1. Det ser rigtig dejligt ud i din have. Bænken passer så smukt til huset og hvis den også passer til dig, er det jo perfekt.
  Jeg husker godt plaiderne fra min barndom. Vi havde én vi kaldte indianer-tæppet og som vi altid skulle lege med og bygge telt af. De nikkende hunde i bilen var kun noget "de andre" havde, altså dem med den dårlige smag forstås.
  Du må meget gerne lægge før-og-efter-billeder på bloggen. Jeg er også ved at flytte ind i en ny have, så det interesserer mig.

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlett
  Svar
  1. Snille du, så hyggelig tilbakemelding. Hehe, godt med minner, enten man hadde nikke-hund eller ikke :)

   Slett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Tips til bunndekkere i hagen

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage