Endelig fyr og flamme i utepeisen på terrassen


Med tanke på hvordan det så ut her da vi overtok Furulunden og frem til 2014, så er det endring å spore, bare se lenger ned i bloggposten. Så utrolig festlig når hagen kommer på plass. Det tar jo som du sikker kjenner til tid med hage. Bed skal graves, stauder skal plantes og ikke minst, tiden det tar før alt gror og blir sånn som du hadde tenkt.

Men moro er det; Å skape, rydde, plante, luke, vanne, kompostere, nyte, spise mat på terrassen, sole seg, lese og ikke minst vente på å se resultater i hagen.Det siste tilskuddet for å få det slik jeg ønsker, er en utepeis som jeg har fått fra Varmefag, Fyr og flamme. Nå står den her og gjør nytte for seg. Jeg digger peisflamme og varme. Også kosen da. Her har jeg brukt tørre kongler (det er det nok av i Furulunden) og skikkelig tørr ved.

Snart må vi prøve utepeisen som grill. Kanskje det blir etter en kort ferietur til Norsjø Ferieland, hvor vi skal denne langhelgen sammen 'lillegull' på 7 år.  Grilling i utepeisen blir nok midt i blinken for ei som engasjerer seg i alt og er ei gladjente med blikk for å prøve nye ting.


Det har visst skjedd litt i denne kroken på 3,5 år. Innimellom må jeg rett og slett titte litt bakover i fotoalbumene for å se hvordan det var. For jeg glemmer så lett. Men det er vel noe av det gode, at du strekker deg, ser fremover og er til stede i livet akkurat nå, ikke sant?


Nå får jeg gjøre meg klar til å hente 'lillegull' og komme oss til en liten ferietur som er tilrettelagt for nettopp en syvåring. Tenker det blir kos for oss 'godtvoksne' også jeg. Når barna har det bra så er det jammen ikke så verst for oss voksne heller.


Hvilke ferieplaner har du da? Noe spennende du har lyst til å dele med oss kanskje?Ta gjerne en titt på levende flammer i utepeisen. Ha en fin weekend. Ikke glem å nyte og kose deg litt. Noen og enhver trenger en pust i bakken av og til.

Du kan få e-post ved hver ny bloggpost fra Furulunden ved å legge inn e-postadressen din under 'Abonner' øverst på siden. Synes du innholdet i denne bloggposten er fint/interessant, så er det bare hyggelig dersom du deler det med dine venner.

Kommentarer

 1. Det er jo akkurat sånne før og etter bilder som gjør at man orker å starte med noe et annet sted (på huset eller i hagen).

  SvarSlett
 2. En utepeis er et must i hagen, gir en ekstra dimensjon. Ha en fin dag, hilsen ingeborg

  SvarSlett
  Svar
  1. Er ihvertfall veldig fornøyd Ingeborg :)

   Slett

Legg inn en kommentar

Meld deg inn i epostklubben min for tips og ferske innlegg!
Du ser påmeldingsskjema til venstre i bloggen.

Populære innlegg fra denne bloggen

Hageboka av Morten Bragdø - enklere blir det ikke

Vinn boken Hage på balkongen fra Hageselskapet

Lavendel - hvordan lage dine egne stiklinger?

Skånska trädgårdar - blir du med på en blomstrende reise?

Når og hvordan beskjærer du frukttrær?