Fyr og flamme i utepeisen på terrassen i hagen vår

Utepeisen er på plass og brukes til kos i Furulunden

Med tanke på hvordan det så ut her hvor terrassen er nå, da vi overtok Furulunden i 2012 og frem til idag, så er det endring å spore, bare se lenger ned i bloggposten. Så utrolig festlig når hagen kommer på plass. 

Det tar jo som du sikker kjenner til tid med hage. Bed skal graves, stauder skal plantes og ikke minst, tiden det tar før alt gror og blir sånn som du hadde tenkt.
//Annonse
Men moro er det; Å skape, rydde, plante, luke, vanne, kompostere, nyte, spise mat på terrassen, sole seg, lese og ikke minst vente på å se resultater i hagen.

Utepeisen er tent og det er kos på terrassen i Furulunden

Nå står den her og gjør nytte for seg. Jeg digger peisflamme og varme. Også kosen da. Her har jeg brukt tørre kongler som opptenning (kongler er det nok av i Furulunden) og skikkelig tørr ved.

Jeg må innrømme at peisen blir brukt mest til kos selv om det er fullt mulig å grille i den.

Slik så det ut før terrassen ble bygget i Furulunden

Det har visst skjedd litt i denne kroken på noen år. Innimellom må jeg rett og slett titte litt bakover i fotoalbumene for å se hvordan det var. For jeg glemmer så lett. Men det er vel noe av det gode, at du strekker deg, ser fremover og er til stede i livet akkurat nå, ikke sant?


Oversiktsbildet av terrassen med peis og møbler. FurulundenTerrassen med peisen sett fra syd. Furulunden

Les gjerne: Et tips til egendyrket salatTa gjerne en titt på levende flammer i utepeisen. Ikke glem å nyte og kose deg litt. Noen og enhver trenger en pust i bakken av og til.

Søndag 24. juni er det 1000 åpne hager i Norge i regi av Hageselskapet. Jeg er med og i Furulunden er det åpent kl. 13.00-17.00. Du er hjertelig velkommen, se mer om 1000 åpne hager her.

Utepeisen har jeg fått av Varmefag, Fyr og Flamme. Jeg tar kun imot ting jeg ønsker meg i hagen vår. Dessuten skriver jeg det jeg mener om produktene.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Tips til bunndekkere i hagen

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage