Tulipaner som ser ut som roser


Det er ikke så mye rødt i hagen min, men jeg falt litt for denne med tanke på at dette bedet skal ha litt vinrødt i tillegg til hvitt. Og for en overraskelse. Hvem kunne ane at det skulle være en sånn skjønnhet. Ikke hvis du ser på pakken som følger løkene ihvertfall.


Her kan jeg jo ane at den virkelig er flerfassetert, men makan altså. Når den slo ut i full blomst.


Jeg kan bli målløs av mindre. Tulipa double late 'Uncle Tom', så utrolig vakker der du lyser mot meg.


Egentlig er jeg litt sent ute med å ta bilde av den. 

Det er som vårt 'lillegull' på 7 år så fint betraktet den i helgen. Da vi gikk rundt og tittet litt på forskjellige planter sa hun: Egentlig er den veldig fin når jeg ser den litt langt ifra. Underforstått; Den begynner å visne. Jeg smiler av sånne fine bemerkninger.
Jammenimeg har jeg klart å sette noen løk bak Løytnantshjertet også. Jeg trodde virkelig at disse tulipanene skulle være ferdigblomstret når Løytnanten reiste seg i full prakt. Men det er jo bare å flytte litt på løkene når de har visnet helt ned. Det er jo noe jeg er vant til. Å flytte litt på planter mener jeg, kremt.


Synes du innholdet i denne bloggposten er fint/interessant, så blir jeg glad dersom du deler det med dine venner. Du kan få e-post ved hver ny bloggpost fra Furulunden ved å legge inn e-postadressen din under 'Abonner' øverst på siden.

Kommentarer

 1. Hei. Er så glad i tulipaner. Denne var nydelig. Ønsker deg en fin tid i hagen.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så lenge vi ikke har rådyr på besøk så er tulipaner virkelig en høydare, enig med du, Hanne-Lise :)

   Slett
 2. En riktigt vacker tulpan, påminner om både ros och pion.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlett
 3. Wow! Så vakre de er! Skjønner at du blir målløs :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Minst 100 planter som rådyrene ikke foretrekker

Lavendel - hvordan lage dine egne stiklinger?

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Tilslørte påskepiker - dessert for våren

En solrik dag i Cornelias Verden - vist på NRK hage