Utepeis er en komplementering i Furulunden


Jeg lurte litt på om jeg skulle velge utepeis i rust eller svart, men når det kom så langt at Tor og jeg bestemte oss for at den ville gjøre seg best på terrassen, falt valget lett som en plett.
//Annonse

I meg er det laget slik at jeg synes det er finest når hagemøbler og annet dilldall glir inn i forhold til bolig, terrasse og hagen forøvrig. Så selv om jeg digger rust, så får det holde med klatrestativer og litt annet rundt i Furulunden.


Når jeg så bildene på nettet, tenkte jeg at den kanskje kunne virke prangende på terrassen, men etter nærmere titt på målene så tenkte jeg at "dette kommer til å bli veldig bra".Etter at Tor hadde montert den og satt den på plass, oppå fire betongheller, så fikk jeg bekreftet for meg selv at JEPP, ikke prangende, helt passe, og den skled rett inn i hagen vår.


I denne kan vi fyre vanlig og bruke den som grill. Det følger til og med et trekk som kan tres over ved mye regn og om vinteren. Turtelduene er megafornøyd, så etter å ha bodd i Furulunden i snart seks år, begynner hagen å ta form og jeg kan spankulere rundt og nyte dufter, former, struktur og farger. Jeg kan rett og slett ikke be om mer. Takknemlighet er et fint ord for følelsen jeg kjenner på.

Har du utepeis eller bålpanne i hagen din? Har du lyst til å dele et bilde med alle følgerne av Furulunden  kanskje? Det ville være kult.

Meld deg gjerne inn i Facebookgruppen Hagetips. Stedet hvor vi gir/får råd til hagene våre.

Husk at det er 1000 åpne hager i Norge i regi av Hageselskapet 24. juni 2018. Kanskje du finner en hage i nærheten av deg. Hos meg er åpningstiden kl. 13.00 - 17.00. Du er hjertelig velkommen!

Jeg er så heldig at jeg har fått utepeisen av Varmefag. Som nevnt ved tidligere/annen spons, så tar jeg kun imot det jeg selv ønsker å ha i Furulunden. I tillegg skriver jeg det jeg mener om produktene.

Kommentarer

 1. Hei. Gratulerer med peis. Den så flott ut. Denne passet rett inn hos dere. Ønsker deg en fin helg.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlett
 2. Heisann, så fin den ble! Nei, vi har en gammel mexicansk keramikkovn som kun er brukt en gang. Da sprakk den! Flammene sto høyt til værs, rene St. Hans- bålet!
  Ønsker deg en ritkig go´hælj ;:OD)

  SvarSlett
 3. Veldig stilig utepeis! Passet perfekt til huset. Vi har nettopp fått oss utepeis med huset vi kjøpte. En 17 år gammel gråmurt peis som det etter sigende går an å grille i. Tror nok helst den blir brukt til bålkos, men kjekt lell. Fine søndagen til deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, kjekt og koselig med en utepeis. Håper du får mye glede av den, Marianne :)

   Slett
 4. Peisen passet flott. Jeg drømmer om en hagestue med plass til en peis.

  SvarSlett
  Svar
  1. Drømmer er viktige, og kanskje en vakker dag... Åshild :)

   Slett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Tips til bunndekkere i hagen

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage