Agapanthus - en sommeryndling


På nært hold er de fantastiske. Masse småblomster som gjør seg klare til å vis seg i all sin prakt.


Jeg liker dem så godt, at hadde jeg hatt passende oppbevaring gjennom vinteren, så hadde jeg hatt mange flere. I år har jeg bestemt meg for å la dem overvintre ute i et bed. Bedre det enn å kaste dem neste vår etter å ha forsøkt å ha dem i garasjen.


Denne hvite som jeg har hatt i to år på hytteverandaen, har blitt plassert i et bed i Furulunden. Jeg håper den kan gi meg noe blomstring etter ferien.




Kan du nevne en av dine yndlingsblomster sommerstid? Koselig om du deler av bestevenner innen sommerblomster.



Du kan få e-post ved hver ny bloggpost fra Furulunden ved å legge inn e-postadressen din under 'Abonner' øverst på siden. Synes du innholdet i denne bloggposten er fint/interessant, så er det bare hyggelig dersom du deler det med dine venner.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Nye praktiske Growcamp drivhus er på plass i hyttehagen

På herlig hagevandring hos et vennepar i Fredrikstad

1000 åpne hager og kunstutstilling, velkommen til Furulunden

Et tips til egendyrket salat

Det andre rektangulære bedet - før - underveis - etter