Roser til pyntNår jeg skulle knipe av roser som var kommet langt, sa 7 åringen vi har besøk av at hun ville ha dem. Hun plasserte dem på bordet på hytteverandaen. Det ble jo så fint, hun har jammen pynteteft, spør du meg.


Likevel vet vi at avskårne blomster ikke klarer seg i lengden uten vanntilførsel, så vi ble enige om å flytte dem til et sted de kan overleve til i morgen ettermiddag/kveld. Da får vi nemlig besøk av gode venner fra Flekkerøy, nær Kristiansand. Rosene kan igjen få pryde bordet på hytteverandaen en stakket stund.

Koselig å pynte opp litt for gode venner som alltid er en tur innom hytta vår om sommeren. Enkelte tradisjoner er rett og slett veldig hyggelig å opprettholde, ikke sant?

Ellers ser du erteblomster, rosa prestekrage og noen rester etter at jeg har laget urtesalt, Oregano og Sitronmelisse. Oppskriften på urtesaltet kan du få i en senere bloggpost.


Du kan få e-post ved hver ny bloggpost fra Furulunden ved å legge inn e-postadressen din under 'Abonner' øverst på siden. Synes du innholdet i denne bloggposten er fint/interessant, så er det bare hyggelig dersom du deler det med dine venner.

Kommentarer

  1. Koselig å pynte med roser :) Ha en fin helg, hilsen Ingeborg

    SvarSlett
    Svar
    1. God helg til deg også, Ingeborg :)

      Slett

Legg inn en kommentar

Meld deg inn i epostklubben min for tips og ferske innlegg!
Du ser påmeldingsskjema til venstre i bloggen.

Populære innlegg fra denne bloggen

Nye praktiske Growcamp drivhus er på plass i hyttehagen

På herlig hagevandring hos et vennepar i Fredrikstad

1000 åpne hager og kunstutstilling, velkommen til Furulunden

Et tips til egendyrket salat

Å rive og bygge hytteveranda blir det mye kos av