Inspirasjon til høstplanter i krukker - del 1


Sommersesongen går så utrolig fort, og nå er det igjen tid for å tenke krukkeplanter som kan oppmuntre oss utover sensommeren og høsten. Når ferien er over så trengs det ofte noe nytt i krukkene her hos meg ihvertfall.

Prydgress har jeg virkelig tatt inn til hjertet mitt. Det er så utrolig mye fint å velge mellom. Flere har nå fått plass i hagen som stauder og enkelte får pryde sensommer og høst i krukker.


Jeg blir ekstra glad nå hagesentrene tar inn noe mer enn det helt sedvanlige. Litt annerledes lyng for eksempel.

Så er det jo så enkelt å lage noen mosekuler, som jeg synes er veldig dekorative.

"Les mer om: Å lage sine egne mosekulerJuleroser (Helleborus orientalis 'ruse black')


Bruk gjerne mose av forskjellige typer som dekker jorden.
Du kan få e-post ved hver ny bloggpost fra Furulunden ved å legge inn e-postadressen din under 'Abonner' øverst på siden. Synes du innholdet i denne bloggposten er fint/interessant, så er det bare hyggelig dersom du deler det med dine venner.

Kommentarer

  1. Tusind tak gode indput. Jeg har selv været i plantecentret i dag.... og gang på gang byttet om på det jeg havde sat i min indkøbsvogn. Ja det var svært at beslutte sig - og jeg er spændt på at få det hele sat op ved vores fordør i weekenden.
    Mange knus Susan

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

En hage med frodig villskap og interiør både ute og inne

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Har du Allium i hagen din? Bruk gjerne frø til formering

Agapanthus - en sommeryndling

Urter til tørk og frys - er du klar?