Inspirasjon til høstplanter i krukker - del 1


Sommersesongen går så utrolig fort, og nå er det igjen tid for å tenke krukkeplanter som kan oppmuntre oss utover sensommeren og høsten. Når ferien er over så trengs det ofte noe nytt i krukkene her hos meg ihvertfall.

Prydgress har jeg virkelig tatt inn til hjertet mitt. Det er så utrolig mye fint å velge mellom. Flere har nå fått plass i hagen som stauder og enkelte får pryde sensommer og høst i krukker.


Jeg blir ekstra glad nå hagesentrene tar inn noe mer enn det helt sedvanlige. Litt annerledes lyng for eksempel.

Så er det jo så enkelt å lage noen mosekuler, som jeg synes er veldig dekorative.

"Les mer om: Å lage sine egne mosekulerJuleroser (Helleborus orientalis 'ruse black')


Bruk gjerne mose av forskjellige typer som dekker jorden.
Du kan få e-post ved hver ny bloggpost fra Furulunden ved å legge inn e-postadressen din under 'Abonner' øverst på siden. Synes du innholdet i denne bloggposten er fint/interessant, så er det bare hyggelig dersom du deler det med dine venner.

Kommentarer

  1. Tusind tak gode indput. Jeg har selv været i plantecentret i dag.... og gang på gang byttet om på det jeg havde sat i min indkøbsvogn. Ja det var svært at beslutte sig - og jeg er spændt på at få det hele sat op ved vores fordør i weekenden.
    Mange knus Susan

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Meld deg inn i epostklubben min for tips og ferske innlegg!
Du ser påmeldingsskjema til venstre i bloggen.

Populære innlegg fra denne bloggen

Hageboka av Morten Bragdø - enklere blir det ikke

Vinn boken Hage på balkongen fra Hageselskapet

Lavendel - hvordan lage dine egne stiklinger?

Skånska trädgårdar - blir du med på en blomstrende reise?

Når og hvordan beskjærer du frukttrær?