Svart petunia og kløver - hva tenker du om det?


Nå får vi planter i alle fargeskaler, og i år falt jeg virkelig for kløver og petunia mot svart. De har oppmuntret meg i hele sommer.


Det eneste jeg ikke er så glad i på kløverplanten er den hvite blomsten. Det minner meg litt for mye om kløver i gressplenen og den klipper jeg jo ned hver gang jeg tar klipperunden på gresset.

Jeg må innrømme at jeg har fjernet blomstene på denne planten da det er det svarte uttrykket jeg har ønsket meg i denne krukken.

Den svarte petuniaen kommer til å få besøke Furulunden flere somrer for å si det sånn. Den har blomstret helt vilt og er en skikkelig røff og tøff sommerblomst synes jeg.


Nå håper jeg at jeg finner småblomstrete fioler/stemorsblomster mot svart som jeg kan ha i krukkene mine til våren. Ja, for vi må vel planlegge litt fremover, synes du ikke?

Synes du innholdet i denne bloggposten er fint/interessant, så blir jeg glad dersom du deler det med dine venner. Du kan få e-post ved hver ny bloggpost fra Furulunden ved å legge inn e-postadressen din under 'Abonner' øverst på siden.

Kommentarer

 1. Jeg har en sånn svart kløver med rosa blomster, men kanskje det ikke er den samme for jeg syns ikke den minner om kløverblomster i plenen, skal prøve å legge ut et bilde av dem en gang. Petunia er en plante jeg aldri har, men i år stod jeg faktisk og holdt på å kjøpe en svart, de er flotte, men jeg var på vei på ferie og ble usikker på hvordan de klarte seg alene hjemme i forhold til vanning. Ha en fin dag, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
  Svar
  1. Det ville være kult om du viser frem den kløveren du har, gjerne på Facebooksiden min under den aktuelle posten. Rosa er jo noe helt annet enn den hvite :)
   Det er første gang på mange år jeg har Petunia, men kunne ikke motstå denne i svart :)

   Slett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage

Tips til bunndekkere i hagen