Det er epler på familietreet - klart jeg er stoltDet er første året det er flere enn to, tre. Og det er første året de henger så lenge på treet at vi får oppleve å kjenne hvordan noen av de tre sortene smaker som modne epler.


Jeg synes alle tre sortene er like når jeg ser bilde av dem på nettet. Da blir jeg usikker på hvilken sort dette er. Du har valget mellom Katja, Discovery og Aroma. Kan du hjelpe meg? 


Bare vent! Til neste år går stoltheten langt over støvelskaftene. Jeg tipper at treet kommer til å få problemer med å bære den sesongens mengde. 

Jeg er oftest optimist jeg. I hvertfall angående mengde frukt. Ikke fullt så optimistisk på treets vegne hører jeg meg selv si, hehe.


Vakre er de, enten de henger på grenen sin, eller de har mistet stilkfestet og ligger på bakken i vente på at jeg skal plukke dem opp og smake på den sødmefulle eplesaften/-kjøttet.


Du kan få e-post ved hver ny bloggpost fra Furulunden ved å legge inn e-postadressen din under 'Abonner' øverst på siden. På mobil og Ipad kan du få hele menyen for siden ved å trykke på de tre strekene øverst til venstre på siden. Synes du innholdet i denne bloggposten er fint/interessant, så er det bare hyggelig dersom du deler det med dine venner.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Tips til bunndekkere i hagen

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage