Mens jeg rydder i hagen etter nok en ferie, så kan du gjerne nyte av blomster som jeg fant rundt omkring gjennom Europa på vei til den franske riviera.


Selv om dette ikke har vært noen temareise "Hage", så er det ikke til å komme bort fra at Europa syder av vakre planter og krukkeblomster. Vi dro nedover i månedsskiftet august/september, så mye av blomstervellet var på hell. Men for meg som elsker det grønne i form og struktur, så fant jeg mye fint likevel. 

Her strekker jeg meg opp etter en Bougenvilla som vi best kjenner som sommerblomst på våre trakter. Stedet er den vakre fjellandsbyen Grimaud.


Jeg har vært innom 8 land i tillegg til Norge på denne turen, så jeg skal ikke gå i detaljer om reisen her i hagebloggen. Vil du se mer om reisen vår, så kan du abonnere eller følge reisebloggen min urbantoglandlig her. Her er vi på gjennomreise med en overnatting i Como.


Her ser du et lite glimt av treningsstudioet mitt på turen, nemlig her vi bodde i Les Issambres. Treningen i slike omgivelser gikk som en lek kan jeg fortelle deg.


Hageanlegget rundt Dior-bygget i St. Tropez var imponerende. Neste gang jeg er i Sør-Frankrike skal jeg sette av mer tid til hagene rundt omkring, i tillegg til alt annet som er så til de grader severdig. 

Denne gangen var vi nemlig 12 venner på tur som skulle rekke å oppleve mye som vi planla i fellesskap. Selvfølgelig i tillegg til strandliv og masse bading i turkist hav på den franske riviera


Det er ganske fascinerende å se hvordan alt vokser i høyden, det klatrer overalt. Noe jeg selv er opptatt av i min lille hage i og med at den er så flat og liten. Du får virkelig kjenne på romfølelsen her. Tips og inspirasjon kan vi jo hente overalt hvor planter vokser selv om det ikke vil bli akkurat det samme her hjemme.


På matmarkedet i Ste. Maxime sydet det av alt mulig for syns- og smakssansene.

Hvis du har vært på tematur "Hage" i sommer, og du har lyst til å vise frem dine bilder som gjesteblogger her hos meg, så vær velkommen til å sende meg en epost. Jeg hjelper deg gjerne med teksten. Jeg vet det er så mange som skulle ønske seg turer til utlandet for å hente hageinspirasjon eller rett og slett bare nyte det vakre mangfoldet, men som av ulike årsaker ikke får det til.

Hører jeg fra deg da?

Du kan få e-post ved hver ny bloggpost fra Furulunden ved å legge inn e-postadressen din under 'Abonner' øverst på siden. På mobil og Ipad kan du få hele menyen for siden ved å trykke på de tre strekene øverst til venstre på siden. Synes du innholdet i denne bloggposten er fint/interessant, så er det bare hyggelig dersom du deler det med dine venner.

Kommentarer

  1. For en rik reise du har hatt. Masse minner å varme seg på gjennom høsten. Bougenvilla er virkelig en plante jeg skulle ønske av alt ville klare seg i Norge.....Men, skjønner at jeg må nøye meg med å nyte den på avstand:)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Tips til bunndekkere i hagen

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage