Jeg ønsket meg en sirkel ved inngangspartiet, og fikk det

Jeg ønsket meg en sirkel ved inngangspartiet - her ser du den. Furulunden

Fikk og fikk, jeg måtte lage den selv altså. Det er utrolig hva du kan få til bare viljen er sterk nok. Sånn er det i alle fall med meg. 

Men når jeg ser tilbake på den tiden og kreftene jeg brukte for å lage denne sirkelen i 2014, så vet jeg ikke om jeg hadde begynt på det nå. 

Sånn tror jeg det er med mange ting. Når tiden er der, så gyver man løs på utfordringer. Så da gjelder det bare å sette i gang. For venter du til arbeidslysten eller kreftene har forduftet, da er det kanskje gjort. Da hadde det kanskje ikke blitt noen sirkel her heller.

Jeg ønsket meg en sirkel ved inngangspartiet, her sett fra garasjeinnkjørselen. Furulunden.

Sirkel ble det, og det er jeg så utrolig takknemlig for. Her ved inngangspartiet hadde jeg ingenting å sette en stol og en krukke på. Og det ville jeg så gjerne ha. Det er jo hyggelig å ønske gjester og seg selv velkommen med noen krukkeblomster synes jeg. Gjerne en lykt også.

Jeg ønsket meg en sirkel ved inngangspartiet. Langs garasjeinnkjørselen. Furulunden.

Grunnarbeidet for alt man lager er viktig

Noe annet fint med sirkelen er at det fortsatt holder seg på plass. Det betyr vel at grunnarbeidet er sånn noenlunde da. Og det er ikke verst, for sånt tar tid og er den kjedeligste delen ved å lage noe nytt synes jeg.

Men både du og jeg vet at det er viktig å gjøre starten på et arbeid bra, da blir resultatet gjerne deretter. 

Jeg ønsket meg en sirkel ved inngangspartiet, Nærbilde. Furulunden.


Jeg ønsket meg en sirkel ved inngangspartiet. Oversiktsbilde fra inngangspartiet og utover hagen i Furulunden.

Som jeg har sagt mange ganger tidligere; Det er noe med sirkler, firkanter/rektangulære former og meg altså. Der hvor jeg ferdes/bor, finnes det alltid rundinger og firkanter. Forstå det den som kan, hahaha. 

Er det noen former som følger deg gjennom livet?

Det ville være gøy å høre om du har noen former som følger deg gjennom livet. Kanskje, hvis du tenker etter? Hos meg er det etter hvert så påfallende at jeg ikke kan unngå å legge merke til det. Tudelidei.

Hvordan denne sirkelen ble laget, skal su snart få se, så det er bare å følge med.

Her finner du tips til hvordan du lager mosekuler.

Meld deg gjerne inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Tips til bunndekkere i hagen