Jeg ønsket meg en sirkel ved inngangspartiet, og fikk det


Fikk og fikk, jeg måtte lage den selv altså. Det er utrolig hva du kan få til bare viljen er sterk nok. Sånn er det i alle fall med meg. Men når jeg ser tilbake på den tiden og kreftene jeg brukte for å lage denne sirkelen i 2014, så vet jeg ikke om jeg hadde begynt på det nå. 

Sånn tror jeg det er med mange ting. Når tiden er der, så gyver man løs på utfordringer. Så da gjelder det bare å sette i gang. For venter du til arbeidslysten har forduftet, da er det kanskje gjort. Da hadde det kanskje ikke blitt noen sirkel her heller.


Sirkel ble det, og det er jeg så utrolig takknemlig for. Her ved inngangspartiet hadde jeg ingenting å sette en stol og en krukke på. Og det ville jeg så gjerne ha. Det er jo hyggelig å ønske gjester og seg selv velkommen med noen krukkeblomster synes jeg. Gjerne en lykt også.


Noe annet fint med sirkelen er at det fortsatt holder seg på plass. Det betyr vel at grunnarbeidet er sånn noenlunde da. Og det er ikke verst, for sånt tar tid og er den kjedeligste delen ved å lage noe nytt synes jeg.

Men både du og jeg vet at det er viktig å gjøre starten på et arbeid bra, da blir resultatet gjerne deretter. 
Som jeg har sagt mange ganger tidligere; Det er noe med sirkler, firkanter/rektangulære former og meg altså. Der hvor jeg ferdes/bor, finnes det alltid rundinger og firkanter. Forstå det den som kan, hahaha. 

Det ville være gøy å høre om du har noen former som følger deg gjennom livet. Kanskje, hvis du tenker etter? Hos meg er det etter hvert så påfallende at jeg ikke kan unngå å legge merke til det. Tudelidei.

Les mer om: En sirkel i hagen blir til

Du kan få e-post ved hver ny bloggpost fra Furulunden ved å legge inn e-postadressen din under 'Abonner' øverst på siden. På mobil og Ipad kan du få hele menyen for siden ved å trykke på de tre strekene øverst til venstre på siden. Synes du innholdet i denne bloggposten er fint/interessant, så er det bare hyggelig dersom du deler det med dine venner.

Kommentarer

 1. Det er et kæmpe arbejde at lave sådan en cirkel så den virker overbevisende og holder formen, så klap dig selv på skulderen for godt udført arbejde.
  Jeg er jo også glad for cirkler - og for kvadrater! Min kolonihave er delt på midten (det er en lang smal have). Den ene ende har en cirkelrund køkkenhave, den anden ende er mere firkantet med to kvadratiske staudebede og med tiden en rektankulær terrasse. Så du er ikke den eneste der lader sig inspirere af geometriske former.

  Rigtig god uge!
  Hilsner fra Ulla

  SvarSlett
  Svar
  1. Herlig tilbakemelding. Følger deg på Facebook for å se mer av din hage :)

   Slett
 2. Bra jobbat! Stenarbete kräver sin man/kvinna, och cirklar är efter vad jag förstår extra knepiga att få riktigt snygga. Du har verkligen lyckats!
  Allt gott!/Laila

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til hvordan du lager mosekuler

Velkommen til Lotties Trädgård - en lise for sjelen

Høstormedrue og Anemone, to flotte stauder for høsthagen

Inspirasjon til høstplanter i krukker - del 4

Lag tomatplanter fra egne frø