Høsten setter sitt preg på hagebenken rundt furua

Dekorasjon rundt furua

Jeg flyttet hagebenken til dette gruslagte området for noen uker siden, og her skal den få stå gjennom vinteren. Da blir den ikke så våt på beina, for i gresset er det fuktig hele døgnet i denne årstiden. 

Denne sitteplassen kunne også få pynte seg høstfin når solen strålte dagen lang og jeg kunne nyte det fine været i hagen sammen med 7-åringen, som kommer på visitt titt og ofte.
Jeg er så utrolig takknemlig og glad for alt jeg har orket, for å lage denne hagen slik jeg har ønsket meg den, for i skrivende stund er jeg jammen ikke sikker på om jeg hadde orket og gått i gang med alle prosjektene Tor og jeg har gjennomført de siste fire årene. 

Så altså, godt for alt som er unnagjort. Hagen kan nå nytes i større grad og jeg kan rusle rundt å se hvilke planter som trives godt, formerer seg og gror seg store og sterke. Virkelig herlig synes jeg det er. 


Jeg er glad i å lese bøker, så du kan jo bare tenke deg hvor deilig det er å kunne lene seg tilbake i denne benken og leve seg inn i stemningen i en skikkelig godbit av ei bok. Eller hva tenker du?


Du kan få e-post ved hver ny bloggpost fra Furulunden ved å legge inn e-postadressen din under 'Abonner' øverst på siden. På mobil og Ipad kan du få hele menyen for siden ved å trykke på de tre strekene øverst til venstre på siden. Synes du innholdet i denne bloggposten er fint/interessant, så er det bare hyggelig dersom du deler det med dine venner.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage

Tips til bunndekkere i hagen