Sirkelen ved inngangspartiet er i høststemning

Hagen kan vise seg fram på høsten også

Sirkelen som jeg er så glad i og som jeg er takknemlig for at jeg har greid å lage, nyter jeg til fulle hver sesong i hagen. Jeg må innrømme at det ikke er så ofte jeg setter meg ned akkurat her, men den ble som jeg ønsket; Et sted ved inngangspartiet hvor det kan være fint å ha krukker, lyslykter og en aldri så liten sittegruppe.

Sirkel i brostein kan også være høstpyntetBrosteinssirkelen med pels og pledd - det er høst det.Julerose er en velkommen plante i hagen min

En Hellborus Orientalis som Christine i Hagesenteret fortalte hadde blomstret siden august i hennes hage. Jeg digger juleroser, påskeklokker og/eller Helleborus i mange varianter. De strutter utover høsten og vinteren og får plass i bedet etter at de har gjort oppmuntringsjobben sin i krukker.

Da forstår du sikkert at jeg allerede har noen rundt omkring i hagen.

Den høstkledde sirkelen i motlys

På en solfylt dag som denne er det bare å nyte høsten. Klokken er nettopp skrudd tilbake, mørket senker seg tidligere om kvelden, stearinlys tennes både her ute på sirkelen og inne i den lune stuen.

Herlig tid dette også, ikke sant?

Du kan få e-post ved hver ny bloggpost fra Furulunden ved å legge inn e-postadressen din under 'Abonner' øverst på siden. På mobil og Ipad kan du få hele menyen for siden ved å trykke på de tre strekene øverst til venstre på siden. Synes du innholdet i denne bloggposten er fint/interessant, så er det bare hyggelig dersom du deler det med dine venner.

Kommentarer

 1. Hei. Nydelig plass du har. Godt at du er fornøyd. Jeg ser at du har lagt ut skinn. Det gjelder å kose seg litt også. Fin kveld til deg.
  hanne-Lise.

  SvarSlett
  Svar
  1. Her brukes jeg alt jeg kan for å kose meg ute så lenge det lar seg gjøre :)

   Slett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Hvaler Gjestehage – inspirerer deg til lagspill med naturen

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til hva du kan gjøre i hagen på høsten

Tips til hjemmelaget gåbortgave - svibler!