Tips til å lage en enkel krans av hengebjørk - diy


Jeg er en hageentusiast, det er helt klart, men det er ikke alltid så viktig for meg å lage ting så vanskelig eller så omfattende. I alle fall pynteting som har en forholdsvis kortvarig levetid. Idag viser jeg deg en uperfekt, men likevel dekorativ krans.

Slik som en krans jeg binder av gode minner og midt i kransen jeg nettopp deg finner. Hehe. Jeg ser jo en ting jeg kan gjøre bedre med denne kransen og det er å skjule den stygge ståltråden. Det skal jeg få gjort altså. Mer hampetau må til.


Det er rett og slett bare å ta seg en tur i skogen eller hvor du enn måtte finne en hengebjørk. Plukke med deg noen greiner, binde den sammen med ståltråd og/eller litt hampetau og vips, så er det en rufsete og røff krans du kan bruke til å pynte opp litt i hagen.


Mer skal det ikke til. Jeg vet om mange som er mye flinkere enn meg til å lage ting og tang, men for meg er det deilig når ting kan være litt lettvint også.

Forstå meg rett. Jeg ønsker at det skal se greit ut, men jeg har ikke alltid verken tid eller ork til å ofre for mye tid på å lage ting. Jeg har så mye annet som jeg synes er gøy å gjøre også, som å ta bilder, style litt, skrive og presentere noe fra hagen min. Og selvfølgelig mye annet.

Hvis du har laget noe av naturens eget forråd i høst, så er det gøy om du vil legge ut et bilde på Facebooksiden min så flere kan får glede av tips til å gjøre ting selv.

Du kan få e-post ved hver ny bloggpost fra Furulunden ved å legge inn e-postadressen din under 'Abonner' øverst på siden. På mobil og Ipad kan du få hele menyen for siden ved å trykke på de tre strekene øverst til venstre på siden. Synes du innholdet i denne bloggposten er fint/interessant, så er det bare hyggelig dersom du deler det med dine venner.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Minst 100 planter som rådyrene ikke foretrekker

Lev landlig og fruktbart i en hage i Vaterland ved Gamlebyen

Har du Allium i hagen din? Bruk gjerne frø til formering

Myske - Galium odoratum – bunndekker og til å spise opp