Borddekking med hvite blomster til jul

Borddekking til jul - i hvitt
Borddekking i hvitt til jul, er det noe for deg?

Det går i kontraster her hos meg ser jeg. Enkelte ganger har jeg lyst på rødt til jul og andre ganger vil jeg ha det helt rolig i hvitt, som til denne borddekkingen her. De gangene jeg velger rødt, så går det i dyp rødt mot burguner/vinrødt. Noen knallrød dame er jeg ikke, hehe.

Detaljer fra en hvit borddekking til jul
Hvit borddekking med naturelementer, da blir det ikke helt hvitt likevel

Den barlenken som binder det hele sammen er kunstig og tas fram år om annet. Den er veldig grei synes jeg, og kan passe til flere farger som jeg viser i andre innlegg om borddekking til jul. 


Hvite amaryllis er en velkommen gjest her hos oss hver jul. Jeg velger de avskårne fordi de står stødig og fint i vasene. Om jeg har dem i en klar glassvase, så taper jeg dem i bunnen. For de har jo som du sikkert vet litt lett for å sprike nederst på stilkene. 

Hjemmelaget serviettring av bjørkeris
Naturelementer er alltid så fint til jul synes jeg
 Les også: Hjemmelagde serviettringer av bjørkeris

Julebordet er dekket i hvitt
Det er tillatt å pynte litt ekstra til jul selv om du måtte like det helt enkle, eller hva synes du?

Hvite Amaryllis på skjenken
Det er noe med hvite Amaryllis - rent og vakkert


Salongbord med hvite lys og Asalea
Jeg har valgt en dempet fargeskala på salongbordet også

Som du ser har jeg valgt å fortsette med det hvite, både på skjenken og på salongbordet. Hvilke farger kommer til å prege ditt hjem i år da? Kanskje noe helt annet enn rødt eller hvitt? SÅ hyggelig om du forteller meg litt om det.

Jeg ønsker deg en fin førjul, og håper du tar deg tid til å reflektere og kose deg litt i juleforberedelsene.

Synes du innholdet i denne bloggposten er fint/interessant, så er det bare hyggelig dersom du deler det med dine venner.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lavendel og krydderurter, vinn bøker!

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Tips til bunndekkere i hagen

Rektangulært bed nr. 1 gjennom fire årstider

Tips - dersom du må tømme varmkomposten nå på høsten