Er du glad i lilla i adventstiden?

Lille er for mange adventsfargen
Litt forskjellig pynt nede i en lilla vase

For mange er det nettopp lilla som er adventsfargen.

Lilla boblevase i adventstiden

Hva med å supplere med en vase i adventsfargen lilla?

Lilla vase til advent

Vasen blir ekstra fin med litt pynt oppi, det er ikke så mye som skal til for å få et fint stilleben som passer inn i adventstiden. 

Den lilla vasen får skinne, men med noen enkle dekorelementer oppi, så gjør det susen, synes jeg. Du kan selvfølgelig ha friske blomster oppi om du ønsker det.

Lilla boblevase med dekorelementer

Når vi vi nærmer oss adventstiden synes jeg det er fint å kunne ha litt tid til refleksjon over livets mangslungenhet, ikke bare mase i vei med alt vi tror vi må rekke til jul. Jeg synes tiden før jul er så fin. Det er så mye vi kan gjøre sammen, bake, lage ting, eller rett og slett bare nyte samvær.

Hva er dine refleksjoner rundt adventstiden da? Hyggelig om du deler noen ord om hva du gjør eller ikke gjør i denne tiden. Så snakkes vi.

Synes du innholdet i denne bloggposten er fint/interessant, så er det bare hyggelig dersom du deler det med dine venner.

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Lavendel og krydderurter, vinn bøker!

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Tips til bunndekkere i hagen

Rektangulært bed nr. 1 gjennom fire årstider

Tips - dersom du må tømme varmkomposten nå på høsten