God advent til deg, du trofaste følger av Furulunden

Spisestuen med adventslys og lille nellik
Valg av farger på adventslys varierer fra år til år her hos oss

Idag tenner vi ett lys og vi tenner det for glede. Jeg har dristet meg til å bruke svarte lys i  advents-arrangementet i år. Hvordan er det med deg, holder du deg til lilla, eller gjør du som meg, velger litt forskjellig fra år til år?

Svart boble med juletre på taket
Har du hugget ditt eget juletre i år?

Selv om Tor og jeg har gått en deilig tur idag, så kan jeg ikke skryte på meg at vi har vært i skogen og felt vårt eget juletre. Det blir nok et edelgrantre her som blir kjøpt litt senere i desember. Men bobla har fått treet på plass, såpass bør det være synes jeg.

Adventsarrangement med mosekule
Mosekule, kongler og nellik, det er desember og adventstid det

Les også: Lag noen mosekuler til juledekorasjonene


Detalj med kongler
Kongler fra et lerketre

Jeg bruker mye kongler, både store og små, men slår gjerne et ekstra slag for lerkekongler. De er så utrolig fine synes jeg. Bruker du kongler i advents- og juletiden, eller har du annen pynt du foretrekker?

Lille nellik til advenstarrangementet

For den som skulle undre seg på hvorfor jeg ikke bruker lilla til advent, så har du svaret her, hehe. Jeg har da noe som likner på lilla ihvertfall. 

Hvordan stiller du deg til bruk av nellik? Jeg vet at mange (inkludert meg) har sett på den blomsten som avleggs, men nå kan jeg se at den stadig dukker opp i blomsterbutikkene igjen og da er den sikkert trendy igjen, kremt. Jeg synes den store varianten er veldig fin jeg, dessuten holder den seg vel og lenge i vasen. Tar du sjansen på å bruke den?

Synes du innholdet i denne bloggposten er fint/interessant, så er det bare hyggelig dersom du deler det med dine venner.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lavendel og krydderurter, vinn bøker!

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Tips til bunndekkere i hagen

Rektangulært bed nr. 1 gjennom fire årstider

Tips - dersom du må tømme varmkomposten nå på høsten