Er du klar for en ny vår i hagen din?


Er du klar for en ny vår i hagen din? Krokus i blomsterbed

Jeg må bare innrømme at her i Furulunden titter jeg ofte lengselsfullt ut av vinduene, og tar meg sågar runder i hagen for å sjekke hva som er på vei.

Jeg har plantet en anseelig mengde av disse søtnosene, krokus - crocus, og jeg kan se at de nysgjerrige har startet å titte opp av jorden. 

Det beste er om de venter til været er mer lagelig for den slags blomstring. Heldigvis så ordner de opp i dette selv.

Narsiss i omfavnelse med en annen narsiss.

Denne narsissen - pappillon blance - har jeg flyttet til nye bed. Den er så utrolig kraftig og frodig, så den kan jeg saktenes glede meg til å se igjen denne våren.

Narsisser vil jeg ha flere av i hagen

Jeg kommer nok til å plante flere Narsiss-løker til høsten. De kommer som oftest trofast tilbake år etter år. Jeg er ingen stor løkplanter om høsten, så de nyeste tulipanene som man må fornye nesten hvert år, er jeg i ferd med å vinke farvel til. Ikke helt forresten, noen må jeg bare se i blomst hver vår/forsommer.

Liten krukke med flere vårblomster i.

Her har jeg plantet Perleblomster og Stemorblomster sammen. Som du ser av kyllingen er det påske og jeg nyter å komme i gang med en krukke eller to på hytta når vi koser oss der i påsken.


Rutelilje.

Det kribler litt når jeg titter litt fra fjorårets vårebilder. Har du Ruteliljer også, eller?

Makan til lekker blomst, spør du meg. Og det gjør du vel (smiler).

Rabarbra i vekst

Det er alltid en glede når Rabarbraen begynner å vokse så det knaker i kjøkkenhagen.


Grønnsværet er så utrolig vakkert når det starter opp. 

Utålmodig titter jeg tilbake til fjorårets vår i hagen

Det er så deilig å titte litt tilbake, hvordan var det egentlig i fjor vår? Hvordan var det hos deg da? Del gjerne dine fjorvårsminner med oss.

Meld deg gjerne inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Kommentarer

  1. Ååå, jeg lengter veldig til løkplantene skal begynne å spire. Så mange fine bilder du har av dine. Hos meg ligger det fortsatt endel snø, så det blir nok en stund til. Men det er jo utrolig hvor fort det går når det først setter igang. Jeg har noen krokus og tulipaner, men flest narsisser. Ønsker meg ruteliljer, men glemmer å kjøpe løk om høsten. Ha ha! Koselig å ha gode minner om de som har gått bort, og som gledet seg over de samme tingene som oss.

    SvarSlett
  2. Ja, ja, takk! Ruteliljer kommer ofte for salg i utsprunget stand nå på våren. Jeg har kjøpt dem noen ganger og plantet dem i jorden etterpå. Så kan du glemme det til høsten ;)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Tips til bunndekkere i hagen

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage