Ideer til flerfarget blomstring i vårkrukker

Ideer til flerfarget blomstring i vårkrukker - Tulipaner og perleblomster i krukke

Ikke så rent sjeldent har jeg fargetemaer i Furulunden, og i 2015 var det massefarger-tema.

Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men jeg kan saktens bli litt fargesugen etter en kald og mørk vinter.


Ideer til flerfarget blomstring i vårkrukker - Krukker med forskjellige vårblomster


Ideer til flerfarget blomstring i vårkrukker - Krukker med forskjellige vårblomster - Tulipaner, narsisser og perleblomster i krukke

I denne kurvpotten har jeg virkelig gått bananas og dristet meg på skikkelig fargesprak.

Ikke helt likt meg, for ofte er jeg en som "safer" litt for mye. Jeg liker de duse fagekombinasjonene og svermer dessuten for hvite blomster.

Jeg drister meg på fargekontraster i denne krukken

Det er nesten så jeg er litt stolt over å ha våget meg på denne sprelske fargekombinasjonen. Ikke noe er "ikkelov" på en måte. Narsisser, tulipaner og perleblomster.

Ideer til flerfarget blomstring i vårkrukker - Krukker med forskjellige vårblomster - Tulipaner, narsisser og perleblomster i krukke


Har du noen fargefavoritter i vårens hage, på balkongen  eller i krukkene dine? 

Del det gjerne med meg og oss andre hageglade. Hvis du attpåtil har et bilde og vise frem, så blir jeg ekstra vårglad og sikkert flere med meg.

Meld deg gjerne inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Kommentarer

  1. Jeg er som deg, safer kanskje litt for mye. Men duverden hvor lekker denne sammensetningen var. De fyllte tulipanene var skjønne. Jeg har ikke vårpyntet på trappa enda, men nå er det snart på tide. Ha en fin dag!

    SvarSlett
  2. Kanskje det er våren for nye sprell for oss? Jeg har noen juleroser som har overlevd både kulde og snø i krukke. Så jeg tenker at jeg klipper dem litt og ser om de vil blomstre mer fremover. Hvis ikke blir de gravd ned i et bed for senere blomstring :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage

Tips til bunndekkere i hagen