Vil du ha nytt fra Furulunden rett i e-postkassen din?

Plante med humle på

Hvis du lurer på hvorfor du ikke får Furulundens blogginnlegg rett i e-postkassen din lenger så er forklaringen følgende: 

På en eller annen måte har du som har lagt deg inn som abonnent øverst på bloggen falt ut, og det var opp mot 800 glade hageentusiaster. Nå har jeg fjernet denne muligheten for å abonnere i og med at det har oppstått en feil der. 

//Annonselenke i innlegget

I stedet kan du enkelt legge deg inn på nytt i påmeldingsboksen som ligger på bloggens venstre side. Eventuelt så popper det også opp en påmeldingsboks mens du leser dette og da kan du legge inn navn og e-post der. Ved å legge deg til får du alt nytt fra Furulunden rett i e-postkassen din.

Som plaster på såret har jeg tenkt til å lodde ut et ekstra eksemplar av Hageboka, som Morten Bragdø har skrevet, til alle som legger seg til her. Dere er så verdifulle for meg. Det er jo dere jeg skriver til for å oppmuntre til et godt hageliv. En sånn hageglede som er en lise for sjelen vet du!

Jeg er superglad for hver eneste en av dere! Klem fra Mette i Furulunden

Annonse: Les også om mitt første steg ut som reiseleder, nemlig på årets hagereise til den private Trädgårdsrundan og slottshager i Helsingborg, Sverige.

Kommentarer

  1. Amazing article,thank you very much for the article and the information.. maybe if you can please visit our website togel online


    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Å klippe ned stauder og annet vissent er vårarbeid for meg

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Høst på overbygget veranda i Furulunden

Historien om lysthus i Norge er nå samlet i bok. Konkurranse

Se en hage i harmoni med seg selv og huset den omslutter