Vil du ha nytt fra Furulunden rett i e-postkassen din?

Plante med humle på

Hvis du lurer på hvorfor du ikke får Furulundens blogginnlegg rett i e-postkassen din lenger så er forklaringen følgende: 

På en eller annen måte har du som har lagt deg inn som abonnent øverst på bloggen falt ut, og det var opp mot 800 glade hageentusiaster. Nå har jeg fjernet denne muligheten for å abonnere i og med at det har oppstått en feil der. 

//Annonselenke i innlegget

I stedet kan du enkelt legge deg inn på nytt i påmeldingsboksen som ligger på bloggens venstre side. Eventuelt så popper det også opp en påmeldingsboks mens du leser dette og da kan du legge inn navn og e-post der. Ved å legge deg til får du alt nytt fra Furulunden rett i e-postkassen din.

Som plaster på såret har jeg tenkt til å lodde ut et ekstra eksemplar av Hageboka, som Morten Bragdø har skrevet, til alle som legger seg til her. Dere er så verdifulle for meg. Det er jo dere jeg skriver til for å oppmuntre til et godt hageliv. En sånn hageglede som er en lise for sjelen vet du!

Jeg er superglad for hver eneste en av dere! Klem fra Mette i Furulunden

Annonse: Les også om mitt første steg ut som reiseleder, nemlig på årets hagereise til den private Trädgårdsrundan og slottshager i Helsingborg, Sverige.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Har du savnet Trädgårdstider? Nå er de tilbake

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

10 tiltak det offentlige kan gjøre for å minske insektsdød

Når og hvordan beskjærer du frukttrær?

Elvestein er brukelig på flere måter i hagen