Vinn boken Hage på balkongen fra Hageselskapet

Hage på balkongen
Foto: Hageselskapet

Tanken med boken er å imøtekomme folks ønsker om å bo i byen, og at de da kun har en balkong til rådighet for å lage sin egen hage og dyrkningsområde.
//Annonse

Hage på balkongen

Når det ikke fantes noen bok som kunne inspirere og ta for seg det å lage hage og dyrke på balkongen, så satte redaksjonen i Norsk Hagetidend seg ned og lagde dette fine eksemplaret av en inspirasjonsbok. Boken er et samarbeidsprosjekt mellom Hageselskapet og boligutbyggeren Veidekke Eiendom.

Hage på balkongen
Foto: Hageselskapet


Dette er en fin bok for balkongeiere og også for dem som er helt nybegynnere, til å komme i gang med å dyrke og til å lykkes.

Jeg legger gjerne til at dette også er en bok som kan inspirer deg til lage stillebener og ditt eget uttrykk på uteplassen din, selv om du eier mer enn en balkong.

"City Gardening eller Urban Gardening er veldig populære begrep om dagen, vi håper å gi begrepet et innhold, at det skal være mer enn et ord. Med Hage på balkongen har de fått en verktøykasse – en oppskrift på hvordan de kan gjøre det, sier Øystein Gundersen i Veidekke Eiendom".

Bli gjerne med i konkurransen om å vinne denne boken "Hage på balkongen". Trykk liker på innlegget på Facebook, tagg en ven så er du med i konkurransen.

Meld deg gjerne inn i Facebookgruppen Hagetips

Les også: Balkongboka er her

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Minst 100 planter som rådyrene ikke foretrekker

Har du Allium i hagen din? Bruk gjerne frø til formering

Myske - Galium odoratum – bunndekker og til å spise opp

Nyt duften, plukk inn lavendel og lag årets lavendelsukker