Påske + gult = sant? Del 2

Fugl som påskepynt

Det kunne jo ha vært en gul kanarifugl selvfølgelig, men denne søtnosen har gledet meg i flere år allerede. Og når fuglen er fornøyd med sin grå og brune fjærdrakt så er jeg også det. Den er da søt nok som den er, synes du ikke?

Påskepynt i grått og blått

Den sitter vaglet opp og titter oppi redet sitt, mon det er noen fugleunger der?

En gang hadde min lillesøster og jeg en undulat, Rikki, men den var lyseblå og hvit, så det hadde ikke hjulpet med tanke på påskens gule farge. Men det var en veldig pratsom og tam fugl som vi hadde mye hygge av.

Påskepynt uten gule innslag

Jeg har valgt perleblomster til dette arrangementet. Et gode med løkblomster er at de fyker rett ut i blomsterbedene når de har gjort nytten sin på hytta i påsken. Da får jeg i tillegg se dem hver vår i hagen fremover. Gjenbruk altså :) Jeg kan gjerne innrømme at tanken var hvite perleblomster, men det fikk jeg ikke tak i. 

Snakk om bagateller. Det viktigste er at det er liv og lys i denne fine høytiden, ikke sant?


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bli med på hagefugltellingen 2019

Elvestein er brukelig på flere måter i hagen

Tips til hvordan du lager dine egne papirpotter

Hagefugltellingen 2019 - resultater

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje