Uvanlige vaser til påskens blomster

Påskens blomster i vakre porselenskrukker fra gamledager

På hytta har vi ikke vaser til enhver anledning, men jeg liker godt å bruke det vi har og som ikke brukes til det de egentlig var ment som, nemlig ris og sukker. Disse krukkene står for det meste til pynt, men jeg synes godt de kan brukes til påskens blomster.

Jeg har også en del norgesglass som ofte er i bruk på hytta. De er så utrolig sjarmerende i seg selv.


Nærbilde av påskelilje i en porselenskrukke fra gamledagerTulipaner i porselenskrukke fra gamledager

Det hender ofte at vi får besøk på hytta i påsken, noe vi selvfølgelig setter stor pris på. Da hender det også at det vanker en blomsterbukett i vertinnegave. 

Hva passer vel bedre da enn å kombinere vakre vårblomster og krukker som bare står der og roper til meg; Bruk meg til noe vakkert!!


Det er ikke så ofte disse krukkene får vist seg fram på Singer symaskinen.


Da er det bare å plukke frem det vi har av krukker og norgesglass. Det er og blir utrolig sjarmerende med det gamle, synes jeg. Dessuten synes jeg det er fint at pyntegjenstander kommer til nytte som noe mer enn å pryde et glasskap.

Har du noen uvanlige vaser å vise fram til påske?

Jeg ønsker deg en fin start på påskehøytiden, enten du er hjemme, på fjellet eller som oss, på plass i hytta vår ved sjøen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bli med på hagefugltellingen 2019

Elvestein er brukelig på flere måter i hagen

Tips til hvordan du lager dine egne papirpotter

Hagefugltellingen 2019 - resultater

Vinterpoesi i hagen - det er helg!