Borddekking - Tips til vakre blomster på bursdagsbordet

Blomstervalg til borddekking - en vakker vårdag

Elegant hvitt med svart innslag og farger i blomster, hva velger du? Bli med når min venninne og jeg dekker et vårlig bursdagbord. Med denne utsøkte form- og fargekombinasjonen ble det virkelig et blikkfang på festbordet synes jeg.
__________________________________________

Kontrastene svart og hvitt er tøft, ikke minst når hvitveisene gleder oss og kan plukkes rett på utsiden av tomten.

Slik starter borddekkingen - med duk og lys

Interiør, blomster, borddekking og vennskap

Vi har et livslangt vennskap, jubilanten og jeg. Ja, faktisk helt tilbake til 1967 da min familie flyttet fra Kråkerøy til Kristiansand. I mellomtiden har vi opparbeidet oss mye verdifull historie sammen, selv om jeg forlengst er tilbake på Kråkerøy.

Felles interesser er det mange av og en av dem er interiør. Så her skal det synses og vurderes når blomster og bordekkingen skal på plass.

Svart vase og andre svarte detaljer - borddekking

På dette bordet er det kun den svarte vasen som er ny. Ellers er det jo ofte blomster og lys som preger en borddekking og gir et friskt uttrykk.

Plukk gjerne frem det du har i skapene, så skal du se at det er mye som er fint sammen. Her ser du at det er brukt forskjellige typer mokka-/kaffekopper.

Det er jo ikke sånn at vi alltid har 12 av hvert som trengs for å dekke et festbord, så da kan vi mikse litt, og jeg synes det kan være både personlig og raffinert. Er du enig?

Svart vase, svart kala med grønt og rosa til borddekkingen


Hvitveis sammen med andre blomster - borddekking


Stilleben med blomster på et sidebord

Jubilanten hadde fått rikelig med blomster, og fordi giverne sikkert kjenner hennes smak, så gled bukettene så flott inn i interiøret.

Vakkert, ikke sant?

En større del av stuen sammen med spisestuen - borddekking

Legg merke til at en vegg er malt grå. En fiffig detalj synes jeg.

Kollasj av vakre blomster - borddekking


Panoramautsikt fra jubilantens hjem - borddekking

Etter middagen bar det ut på terrassen for å nyte denne fantastiske utsikten mot Vestergabet på Flekkerøy, og selvfølgelig fortsette de hyggelige samtalene med alle gjestene.

Kommentarer

  1. Det var både tøft og stilig. Jeg liker å blande, og er glad i både farger og sorte detaljer. Og de mokkakoppene med sort og gull, er så skjønne. Min mor har to, med pålimt hank på den ene. De har jeg alltid likt så godt. Kjekt med venner og felles interesser.

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for din koselige respons. Ønsker deg en fin uke Edny :)

      Slett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Bli med på hagefugltellingen 2019

Elvestein er brukelig på flere måter i hagen

Tips til hvordan du lager dine egne papirpotter

Hagefugltellingen 2019 - resultater

Vinterpoesi i hagen - det er helg!