Fiol, viola hederacea - en koselig vertinnegave!

Fiol - viola hederacea - vertinnegave

Synes du jeg snakker for mye om denne fiolen som simpelthen er en 'måha' blomst i hagen min hvert år?

I år slår jeg virkelig et heidundrandes slag for denne vakre fremtoningen av en gledespreder. Idag har jeg vært til lunsj hos en av mine kjære søstre og hva passet vel bedre enn å ha med seg denne fiolen som en selvsagt vertinnegave.

Fiol på saueskinn - viola hederacea - vertinnegave

Søtnosen Viola Hederacea som vertinnegave - selvfølgelig

Den gjør seg godt i denne kurven, synes du ikke? Jeg har fått mange tilbakemeldinger siden jeg delte den med dere sist, så tipper jeg riktig, kommer den til å pryde mang en balkong, terrasse og/eller uteplass i år.

For mange er den en nyoppdagelse i år, men i hagen min har den vært på besøk opptil flere sesonger allerede. 


Fiol på terassen - viola hederacea

Her koser den seg på et saueskinn, før jeg tok den i hånden og ledet den videre til min søsters koselige veranda midt i byen av Norges mest attraktive by, nemlig Fredriktad.

Tror du jeg tøyser, eller for den saks skyld, skryter av å bo i Norges mest attraktive by, så kan jeg lede deg videre til et blogginnlegg jeg har skrevet om den saken på reisebloggen min, urbantoglandlig. Så det så. Det er nemlig ikke jeg som har stått for kåringen.


Jeg ønsker deg en fin uke, samtidig som jeg takker alle dere som har lagt dere til i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Her får du tilsendt blogginnlegg hver uke, rett inn i e-postkassen din.

Meld deg også gjerne inn i Facebookgruppen Hagetips, sammen kan/vet vi mer om hage

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Har du savnet Trädgårdstider? Nå er de tilbake

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

10 tiltak det offentlige kan gjøre for å minske insektsdød

Når og hvordan beskjærer du frukttrær?

Elvestein er brukelig på flere måter i hagen