Fiol, viola hederacea - en koselig vertinnegave!

Fiol - viola hederacea - vertinnegave

Synes du jeg snakker for mye om denne fiolen som simpelthen er en 'måha' blomst i hagen min hvert år?

I år slår jeg virkelig et heidundrandes slag for denne vakre fremtoningen av en gledespreder. Det er alltid koselig å ha med seg en vertinnegave når du blir invitert bort. Hva passer vel bedre enn å ha med seg denne fiolen?

Fiol på saueskinn - viola hederacea - vertinnegave

Søtnosen Viola Hederacea som vertinnegave - selvfølgelig

Den gjør seg godt i denne kurven, synes du ikke? Jeg har fått mange tilbakemeldinger siden jeg delte den med dere sist, så tipper jeg riktig, kommer den til å pryde mang en balkong, terrasse og/eller uteplass i år.

For mange vil den fortsatt være en nyoppdagelse, men i hagen min har den vært på besøk opptil flere sesonger allerede. 


Fiol på terassen - viola hederacea

Her koser den seg på et saueskinn, før den finner veien videre til noen jeg er invitert til.

Jeg ønsker deg en fin uke, samtidig som jeg takker alle dere som har lagt dere til i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Her får du tilsendt blogginnlegg, rett inn i e-postkassen din. En lettvint måte å finne hageinspirasjon på.

Meld deg også gjerne inn i Facebookgruppen Hagetips, sammen kan/vet vi mer om hage

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Hvaler Gjestehage – inspirerer deg til lagspill med naturen

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til hjemmelaget gåbortgave - svibler!

Klematis Summersnow - klatrer med tusenvis av blomster