Endelig kom siste Ygg og Lyng-stolen på plass i Furulunden

Foto 1 Ygg og lyng stol rundt furua i Furulunden

Når jeg har planlagt sitteplasser i hagen vår, så har jeg hatt et ønske om å duse dem ned med tanke på fargevalg og at det ikke skal være for mange forskjellige typer stoler/benker.
//Annonse
Jeg hadde tidligere en Ygg og Lyng stol på den overbygde terrassen vår og en rundt furua som du ser her. Plassen under terrassen, som du vil se lenger ned i innlegget, er så kjærkommen, både for Tor og meg, at jeg synes vi burde ha en stol hver. Blir jo litt tungt om vi må dele på en stol, hehe.

Foto 2 Ygg og lyng stol rundt furua i Furulunden

To Ygg og Lyng-stoler eller tre, hvor skal de stå?

Henger du med? Disse stolene er så gode å sitte i og så kule (synes jeg, helt objektivt sett selvfølgelig, kremt) at da vi (jeg) bestemte at vi ville la begge stolene vi hadde, bli stående på terrassen,(den overbygde du vet), ble det så nakent og rart rundt furua.


Foto 3 Ygg og lyng stol rundt furua i Furulunden

Jeg kjente på meg at jeg aldri ville bli helt fornøyd hvis jeg ikke kunne sette stumpen ned på noe på plassen rundt furua. Nå synes jeg plassen har blitt komplett. Du kan jo bare tenke deg hvor deilig det er å sette seg ned og kjenne duften av lavendel og høre insektene summe. 

Foto 4 Ygg og lyng stol rundt furua i Furulunden

Estetikk, harmoni og en lise for sjelen i hagen

I tillegg til det rent praktiske med bruk av sittegrupper i hagen, så vil jeg ikke ha for mange slag. Det er ikke store hageflekken vi har i forhagen, så jeg tilstreber harmoni for øyet.

Skjønnhet, ro, harmoni og tilskudd til sjelens lise er viktig for hagetanken min. Disse tingene handler selvfølgelig om mye mer enn møbler i hagen, men de er dog med på å forme den til det jeg ønsker.

Foto 5 Ygg og lyng stol rundt furua i FurulundenTekopp med peppermynte fra Furulunden Ygg og lyng stol


Ygg og lyng stol på overbygget terrasse i Furulunden

Her er kaffeplassen vår. Når Tor kommer fra jobb og vi skal ha en oppsummering av dagene våre før eller etter middag er dette en yndet, fredelig plass, hvor vi samtidig har øyet vendt mot hele forhagen. Slike øyeblikk er så verdifulle synes jeg.

Hvilke tanker har du om sittegrupper/plasser i hagen din? Del det gjerne med oss.

Stolene er delvis betalt av Ygg og Lyng. De er i heltre furu og finnes i grått og sort.På hjemmesiden deres finner du liste over forhandlere av stolene.

Kommentarer

  1. Rålekre stoler og de er svært behagelig å sitteligge i. Jeg har to selv, men dog ikke i dette merket. Kjøpt hos den lokale møbelhandleren i Åmål til den nette sum av kr 400 pr stol:) Sterke og solide. Verdifulle øyeblikk som finner sted på sitteplassene i hagen. Nyt!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det er herlige stoler. Både å se på og å sitte i. Den kombinasjonen digger jeg :) Så holder de seg så godt i fargen, selv om de står ute i sol og regn :)

      Slett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Hvaler Gjestehage – inspirerer deg til lagspill med naturen

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til hjemmelaget gåbortgave - svibler!

Klematis Summersnow - klatrer med tusenvis av blomster