Roser til pynt - på hytta

Roser til pynt på hytta

Når vi ønsker å pynte litt i hytta, skal det ikke mer til enn å plukke inn noen sommerblomster fra hyttehagen, eller rettere sagt fra blomsterkrukkene.

Det skal ikke alltid så mye til for å få litt farger og liv til interiøret, enten du er på hytta eller hjemme.

Roser og elvestein - på hytta

7-åring med teft for å pynte

Når jeg skulle knipe av roser som var kommet langt, sa 7 åringen vi har besøk av at hun ville ha dem. Hun plasserte dem på bordet på hytteverandaen. Det ble jo så fint, hun har jammen pynteteft, spør du meg.


Roser sammen med erteblomster og oregano - på hytta

Sameksistens av roser, urter og erteblomster

Likevel vet vi at avskårne blomster ikke klarer seg i lengden uten vanntilførsel, så vi ble enige om å flytte dem til et sted de kan overleve til i morgen ettermiddag/kveld. Da får vi nemlig besøk av gode venner fra Flekkerøy, nær Kristiansand. Rosene kan igjen få pryde bordet på hytteverandaen en stakket stund.

Koselig å pynte opp litt for gode venner som alltid er en tur innom hytta vår om sommeren. Enkelte tradisjoner er rett og slett veldig hyggelig å opprettholde, ikke sant?

Ellers ser du erteblomster, rosa prestekrage og noen rester etter at jeg har laget urtesalt, Oregano og Sitronmelisse. Oppskriften på urtesaltet finner du i lenken over her.

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Tips til bunndekkere i hagen