Når høsten inntar sirkelen i Furulunden

Når høsten inntar sirkelen i Furulunden - et stilleben IMG_3002 (2)-min

Da er det godt å ha noe varmt å sitte på og også rundt seg. Akkurat nå er det varme som strømmer over Østlandet, så da er det bare å nyte den.

Jeg holder meg innomhus idag fordi jeg ikke er helt i form for tiden. Det er mye hvile som er godt for meg akkurat i disse dager.

Men det gjør ikke at jeg ikke kan titte ut av vinduet og takke for solen som skinner og varmen som koser med plantene mine.

Når høsten inntar sirkelen i Furulunden - sitteplassen sett bakfra IMG_2995 (2)-min

Alt har sin tid, også i hagen

Jeg fikk tross alt ønsket mitt oppfylt for noen år siden; Krefter til å lage denne sirkelen. Det gjør godt det skal jeg si deg, å vite at jeg har prestert bedre enn det jeg gjør nå for tiden. Alt har sin tid.

I går gikk jeg på en konsert i Glemmen kirke. Det var utrolig vart og vakkert for sjelen. Det Norske Jentekor sang så rent og med så utrolig flott harmonier at gåsehuden var fremtredende. Det er Hovlandfestivalen som er i gang her i byen skjønner du.  

Når høsten inntar sirkelen i Furulunden - Påskeklokker i krukke IMG_2992-min


Når høsten inntar sirkelen i Furulunden - her sette fra inngangspartiet IMG_2998 (2)-min

Jeg ser med det blotte øyet at grønsken er i ferd med å innta sirkelen ved inngangspartiet. Har du et tips om hvordan man fjerner det uten å bruke giftige preparater? Jeg kan godt akseptere at det blir en slags patina på sirkelen også forresten.

Et smil fra høsten varmer hjertet. Jeg ønsker deg en fin start på uken som kommer.

Meld deg gjerne inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Tips til hvordan du lager mosekuler

Sitteplass med tak over - her kan høsten bare komme

Fyll vasen med sensommerens blomster

Den store bog om små haver - vinn boken