Adventspynt i lilla, er det noe for deg?

Adventspynt i lilla, lilla boblevase av Finn Schjøll. Furulunden

For mange er det nettopp lilla som er adventsfargen. Om du ikke bruker mye lilla, så går det jo an å supplere interiøret med noe i denne fargen, for eksempel en vase.

Kirkeåret er inndelt i farger hvorav lilla brukes i adventstiden. Her finner du mer informasjon om fargevalg og betydning av fargene som brukes av kirken.

Adventspynt i lilla, pynt oppi lilla vase fra Finn Schjøll. Furulunden

Det er ikke mye lilla i interiøret her hos oss, men noen av kunstverkene av Eva Langaas går i fargetonene rosa og lilla. Da skal det ikke så mye til før det blir en lilla touch i adventstiden om det er det jeg ønsker meg.

Adventspynt i lilla. Nærbilde av lilla vase fra Finn Schjøll. Furulunden.

Vasen blir ekstra fin med litt pynt oppi, det er ikke så mye som skal til for å få et fint stilleben som passer inn i lilla advent.

Den lilla vasen får skinne, selv om det er litt pynt oppi. Du kan selvfølgelig ha friske blomster oppi om du ønsker det, lyslenke eller liknende.

Adventspynt i lilla. Her ser du tydelig pynte oppi vasen fra Finn Schjøll. Furulunden

Når vi vi nærmer oss adventstiden synes jeg det er fint å kunne ha litt tid til refleksjon over livets mangslungenhet, ikke bare mase i vei med alt vi tror vi må rekke til jul. Jeg synes tiden før jul er fin. Det er så mye vi kan gjøre sammen, bake, lage ting, eller rett og slett bare nyte stillhet med julesanger i bakgrunnen.

Meld deg gjerne inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Kommentarer

  1. Jeg vokste opp med lilla advent. Selv om jeg er humanetiker så har jeg fortsatt lilla som farge i disse ukene før jul. Jeg synes det er en nydelig farge, men bruker den bare i denne tiden i huset. Det markerer for meg et tydelig skille mellom juleforberedelsene og julen.

    SvarSlett
    Svar
    1. Så er det noe med hva man er vant til. En fin farge selv om den ikke er så mye brukt hos oss :)

      Slett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage

Tips til bunndekkere i hagen