Du kan få nytt fra Furulunden rett i e-postkassen din

Du kan få nytt fra Furulunden rett i e-postkassen din - Vinn et abonnement av Hagelivoguterom mars 2019 - forsiden på årets første blad (2)-min

Facebook kommer til å gjøre endringer etter hvert slik at du ikke lenger ser nye innlegg jeg legger ut på Furulundens Facebookside.

Derfor vil jeg gjøre det mulig for deg å få alle tips, ideer, mine besøk i andres hager og annet hagestoff som jeg skriver om og viser bilder av i bloggen rett i e-postkassen din.

I ny og ne kommer jeg til å arrangere konkurranser om å vinne saker og ting som har med hage å gjøre. Dette kommer til å være spesielt for de som legger seg til i e-postklubben min. 

Du kan vinne et Hagelivoguterom-abonnement

Ved å melde deg inn i e-postklubben min er du denne gangen med i konkurransen om å vinne ett års abonnement på det flotte hagebladet Hagelivoguterom. Det kommer ut 5 ganger per år og er utrolig innholdsrikt og en kilde til mye hage-inspirasjon.

Gjør slik:

  1. Meld deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! 
  2. Skriv Innmeldt i kommentarfeltet på Furulundens Facebook-side.
  3. Du må ha adresse i Norge og være over 18 år.
  4. Konkurransen avsluttes 2. april 2019 kl. 16.00
Du må gjerne dele innlegget med dine venner.

Du finner e-post-skjemaet til venstre på denne siden. Dersom du leser dette innlegget på Ipad eller mobiltelefon så ligger skjemaet du kan fylle ut under de tre strekene øverst til venstre. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser! I skjemaet skriver du inn din e-postadresse, for- og etternavn. 

E-postklubben blir kun brukt til å sende deg informasjon og hagestoff fra Furulunden.


Du kan få nytt fra Furulunden rett i e-postkassen din - slik kan du abonnere på Hagelivoguterom

Fra og med i år er det mulig å abonnere på bladet, slik at du, som jeg har gjort tidligere, kan slippe å lete for å finne ut i hvilke butikker bladet selges. Dersom du ikke er den heldige vinner denne gang kan du bestille abonnementet som du ser av bildet over her. Hageliv og uterom har tilbud om ett års abonnement til kr. 399. Full pris er kr. 495,-.

Jeg er superglad for hver eneste en av dere som legger seg til i e-postklubben min! Det gir meg store muligheter til å  fortsatt kunne spre hageglede til dere. Klem fra Mette i Furulunden

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage

Tips til bunndekkere i hagen