Min første reportasje i Hagelivoguterom

Min første reportasje i Hagelivoguterom - en sirkel blir til IMG_6169-min (1)

Hvem kunne tenke seg til at jeg skulle få frilansoppdrag i et hageblad da jeg en hustrig og kald januardag i 2010 startet hagebloggen Furulunden? 

Ikke jeg ihvertfall. Tanken bak bloggen var å lage en slags dagbok. En oversikt over planer, prosjekter og alt som har med hagen min/vår å gjøre. Årene har gått og takket være din hageinteresse og ditt engasjement, har hageinteressen og -bloggen vært i kontinuerlig utvikling. Slik gikk det til at jeg i år for første gang har laget en reportasje i Hagelivoguterom.

Du har kanskje lest den allerede? Snart kommer det en ny reportasje, så det er bare å følge med :)

Min første reportasje i hagelivoguterom - Første siden av hagelivoguterom IMG_6170 (2)-min (1)

Det har vært en sann glede å følge med på dette hagebladets univers. Det er spennende og innholdsrikt og utrolig inspirerende. 

I tillegg til norske hager, har jeg alltid tittet mot Sverige og Danmark for å hente ideer til egen hage. Da er det ekstra artig å åpne Hagelivoguterom hver gang det dumper inn i postkassen for å se om de har beveget seg utenfor de norske hagegrensene.

Har du lest Hagelivoguterom? Hva synes du om bladet?

Min første reportasje i Hagelivoguterom - En sirkel blir til

Det er kjempegøy å få være med å blogge om hage som jo veldig mange er engasjert i, enten man har liten eller stor hage, en balkong eller en hyttehage som  skal romme mange sommerlige planter og kanskje til og med urter og grønnsaker.

Ønsker du å være med å gi og få tips til hagen, er du velkommen til å melde deg inn i facebookgruppen Hagetips.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Hvaler Gjestehage – inspirerer deg til lagspill med naturen

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Kjære alle dere som følger meg direkte via blogspot

Tips til hva du kan gjøre i hagen på høsten