Tips til merking av planter - gjenbruk av terrakotta

Tips til merking av planter - gjenbruk av terrakotta rødbete IMG_5991-min

Så enkelt. Det er først og fremst blant grønnsaksfrøene jeg har behov for å merke planter i vår hage.

Jeg så dette tipset i Trädgårdstider og tenkte at det kan jeg kopiere. Jeg har alltid noen knuste terrakottapotter liggende i bakhagen. Gjenbruk er jo alltid fint.

Jeg vasket bitene og brukte en permanent tusj, slik at ikke skriften forsvinner ved regn og vanning.

Tips til merking av planter - gjenbruk av terrakotta - gulrot

Det eneste jeg kunne ønske meg er en bedre håndskrift. Min har dessverre ikke blitt finere med årene. Pyttsann, det gjør jo ingen ting. Det er bare det at jeg liker en kul reklameskrift, kremt. Der kom perfeksjonisten frem gitt...

Du har kanskje også allerede tatt dette tipset i bruk? Vis meg gjerne et eksemplar eller flere i kommentarfeltet på Facebook.

Meld deg gjerne inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Dersom du leser innlegget på Ipad eller mobiltelefon så ligger skjemaet du kan fylle uunder de tre strekene øverst til venstre. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!


Kommentarer

 1. Det var jo et kjempesmart tips! I år har jeg ikke sådd noe annet enn ringblomster, så behovet er ikke så stort akkurat nå. Men skal jammen bruke tipset til høsten. Jeg sliter nemlig hver vår med å huske hva jeg har hvor, av stauder. Så når alt begynner å gro på våren tør jeg ikke luke, for jeg er redd for å fjerne stauder. Jeg venter til det har vokst seg stort, og da er det jo mye tyngre å luke. Så takk for tipset!
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at tipset kan brukes hos deg også Berit. Det er veldig gjenkjennbart det du sier om å huske hva som står hvor, kremt. Tror alle hageentusiaster har erfaringer om det :) Ønsker deg en fin dag også :)

   Slett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Tips til bunndekkere i hagen

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage