Enkel borddekking til familiens sommerfest på hytta

Enkel borddekking til familiens sommerfest på hytta - bruk av elvestein er effektfullt IMG_5365 (2)-min

Når det er reker som står på menyen, er det en sommerlig rett som passer utmerket til å bruke som dekor til borddekkingen.

Hvert år i juni arrangerer vi storfamiliens sommerfest på hytta vår. I og med at festen er på sommeren og hytta vår ligger nær badestranden, så kan det ikke passe bedre enn å samle små og store til spleiselag i disse sommerlige omgivelser. 

Borddekking til familiens sommerfest på hytta - Elvestein passer også godt til borddekking IMG_5337-min

Det er noe med å samle familie og venner på hytta. Det er upretensiøst og stemningsfullt. Jeg liker å bruke det vi har liggende rundt oss og som utmerket godt kan passe til en sommerlig borddekking.

Prestekrager finnes det i store kolonier rundt på hyttetomten så det er bare å forsyne seg. Denne borddekkingen er det bonusdatter og svigersønn som har stått for, dog med ingrendiensene som de har funnet her og der på hytta.

Enkel borddekking til familiens sommerfest på hytta - kollasje av bordpynt

De oransje rekene lyser opp og står for det fineste elemente i borddekkingen. Så enkelt og fint uttrykk, eller hva synes du? Dette er til å få sommerstemning av, synes jeg.

Enkel borddekking til familiens sommerfest på hytta - noen prestekrager spredt rundt i garnet IMG_5367 (2)-min

Jeg liker å pynte med både sitron og lime for å få litt variasjon i fargene. Noe av regien har jeg stukket meg borti for å si det sånn, kremt. Vi kaller det familiesamarbeid, hehe.

Jeg bruker gjerne det vi har til å pynte bordet med IMG_5366 (2)-min

Papptallerkner brukes når det er reker, og med en elvestein til å holde servietter på plass, så er jo det også pynt som passer dette røffe bordet. Noen skåler med vann til å skylle hendende i er også på plass her.

Enkel borddekking til familiens sommerfest på hytta - så enkelt med rekeservering IMG_5374 (2)-min

Under rekene er det lagt folie og fiskegarnet ligger for det meste på utsiden av rekene. Enkelt og effektfullt, ikke sant? Mer skal det ikke til for å få en koselig og sommerlig borddekking.

Enkel borddekking til familiens sommerfest på hytta - kakebord må til på en fest

Og hva er vel en fest uten kaker til kaffen? Dette året var det til å med halvrund feiring av tvillingsøstrene til Tor, så da bestilte vi kake. Skikkelig festkake - og god var den også.

Nå er det snart duket for storfamilie-fest igjen og bordet blir nok mye likt dette her. Jeg liker å gjøre det enkelt, det er slik vi ønsker å ha sommeren på hytta. Med senkede skuldre og et smil på lur!

Meld deg gjerne inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Dersom du leser innlegget på Ipad eller mobiltelefon så ligger skjemaet du kan fylle ut under de tre strekene øverst til venstre. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Kommentarer

  1. Et klart bevis på at det enkle som oftest er det beste og fineste:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, og med reker er det virkelig enkelt å dekke et koselig bord :)

      Slett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Tips til bunndekkere i hagen

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage