Appelsinmynte-te i godstolen en morgenstund i september

Appelsinmynte-te i godstolen - september kommer med litt vemod IMG_3247 (2)-min

Så kom september med en natt full av lynglimt og brøl av torden sammen med vindkast fulle av regn. Snakk om en velkomst til høstens måned!

Vi var på hytta og våknet selfølgelig med vanvittige tordenbrak og regn som trommet på hyttetaket. Litt etter at det verste uværet var over, sovnet vi igjen, og da vi våket søndag morgen var skyene i ferd med å sprekke opp og vi gjorde oss klare til å vende snuten hjemover. Nok en deilig hyttehelg var over.

Og her jeg altså 2. september i furulunden, med en varm kopp appelsinmynte-te. Ute i hagen vår som gir meg så mye glede og kroppslig bevegelse, hehe!

VELKOMMEN SEPTEMBER!!

Appelsinmynte-te i godstolen - Nyter solen en morgen i september IMG_3254 (4)-min

Det har vært en fuktig sommer med en god del regn i samspill med solskinn og som har gjort at hagen vår er frodigere enn noensinne.

Appelsinmynte-te i godstolen - på terrassen IMG_3235 (2)-min


Appelsinmynte-te i godstolen - Den tekoppen og litt sol - deilig IMG_3240 (2)-min

Jeg har lyst til å vise deg en gjennomgang av hagen, slik den er fullendt 2019. Det tar bare litt tid å gjlr en slik artikkel klar. Bilder skal plukkes ut, noe redigering må til, ikke minst merking av alle bildene som skal brukes og mye mer. Men en vakker dag er det klart. Utover høsten har jo de fleste av oss mer tid til å kose oss med hageartikler. Mye for kos og noe for å planlegge nye prosjekter i hagen. 

Jeg ønsker deg gode dager i september. Om du ønsker å dele noe fra din egen hage, så gjør gjenre det i kommentarfeltet. Slikt setter både jeg og følgerne mine pris på vet du! Tudelidei!

Meld deg gjerne inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Dersom du leser innlegget på Ipad eller mobiltelefon så ligger skjemaet du kan fylle ut under de tre strekene øverst til venstre. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!
Kommentarer

 1. September-Hilsener til deg.
  Vi hadde en tørr sommer her, og det er fortsatt varm og solrikt.
  Terrasse vær - herlig med kopp Minztee.
  God høst for deg. Viola

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for din hyggelige tilbakemelding. Vi kjørte gjennom Tyskland på bobilferie i år og overnattet flere koselige plasser, bla i Goslar :) Det kan du se mer om utover høsten og vinteren i reisebloggen min urbantoglandlig.no

   Slett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Lev landlig og fruktbart i en hage i Vaterland ved Gamlebyen

Fyll vasen med sensommerens blomster

Tips til hvordan du lager mosekuler

Den store bog om små haver - vinn boken