Sitteplass med tak over - her kan høsten bare komme

Sitteplass med tak over - her kan vi sitte om det kommer noen regndråper også - rett utenfor stuen IMG_3257 (2)-min

Når vinden runder hjørnet og du kjenner høsten omfavne deg, da er det godt å ha en sitteplass med tak over, og at den i tillegg finnes inntil husveggen rett utenfor stuen vår gjør den lun og god.

Når solen forsatt er på besøk over hustakene på den andre siden av veien, er det godt å sitte her med ettermiddagskaffen eller -teen. I tillegg til at den overbygde uteplassen har tak, så vender den mot ettermiddags- og kveldssolen.

Sitteplass med tak over - detalje av stol, plante og singerbord med skiferplate IMG_3265 (2)-min

For noen år siden hadde vi noe som het bytteboden på NRK Østfold. Der fik jeg byttet til meg dette singer-understellet. Toppen manglet, men jeg fant et firma som lagde denne skifertoppen som jeg synes passer perfekt til understellet.

Jeg digger singer-understell. Det er noe med at det er enkelt, svart og samtidig har historisk sus over seg. Gjenbruk er gøy. Er du glad i gjenbruk? Fortell gjerne om det i kommentarfeltet på Facebook, eller her om du vil.

Sitteplass med tak over - å innta mynteteen her med ettermiddagssol- IMG_3262 (2)-min

Yggoglyng stolene er deilig å lene seg tilbake i. Så denne kroken er stedet hvor mange tanker blir tenkt, ikke bare om hage kan jeg si deg. Hvor er din beste sitteplass i hagen eller på balkongen din?

Idag sitter jeg imidlertid ikke ute, selv om det er under tak. For her bøtter det ned litervis med regn. Men bare natten bikker over til dag skal det være sol fra skyfri himmel igjen. Da blir det noen timer ute i hagen, med stussing av agnbøkshekken og noe annet småtteri.

Jeg vil ikke at høsten skal overmanne meg, jeg liker å nyte disse varierte høstdagene som kommer med forskjellig uttrykk hver dag.

Ønsker deg fortsatt noen fine høstdager der hvor du er akkurat nå :)

Meld deg gjerne inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Dersom du leser innlegget på Ipad eller mobiltelefon så ligger skjemaet du kan fylle ut under de tre strekene øverst til venstre. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Kommentarer

 1. Ja, nå er det bare å sette seg i hvilestilling i godstolen og la høsten kommer. Jeg er veldig fornøyd med mine stoler, men mangler taket:)
  God uke.
  Jannicke

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk det samme. Så bra. Får kose deg under en parasoll da kanskje :)

   Slett
 2. Koselig sted... ha riktig fine og slappe av høstdagene med bok, pott kaffe, glas vin,
  vakker fargerik garn og synge og latter.
  Hilsener til deg.

  SvarSlett
 3. Hei, jeg igjen. En hel time leste jeg i bloggen din... så slappe av uten kaffe og vin...
  og med mye moro.
  Jeg vil følge opp Histamin i maten.
  Takk. God uke. Viola

  SvarSlett
  Svar
  1. Artig med dine tilbakemeldinger. Forstår at du ønsker å lære deg norsk for tiden. Stå på! Jeg forsto ikke helt hva du mente med Histamin i maten, men ;)

   Slett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Hvaler Gjestehage – inspirerer deg til lagspill med naturen

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Kjære alle dere som følger meg direkte via blogspot

Tips til hva du kan gjøre i hagen på høsten