Velkommen fra hage til stue, Anemone!

Velkommen fra hagen til stue, Anemone! Spisestuen i kveldslys IMG_4167 (2)-min

Som jeg har sagt før, er jeg ikke så flink til å plukke med meg hageblomster inn. Jeg er kanskje litt bedre på å ta med noen blomster i farta, for å sette i vase på kjøkkenbordet.

Men når kulda setter inn i begynnelsen av oktober, må jeg bare redde noen av de vakre, hvite anemonene som står nærmest husveggen og som ikke allerede er skadet på grunn av kalde netter.

Velkommen fra hage til stue, Anemone - blomstervase i hvitt passer godt synes jeg IMG_4170 (2)-min

Jeg er utrolig glad i hvite blomster. Og så viltre som høstanemoner ter seg, synes jeg de kler denne enkle vasen fra Kähler. 

Monkey elsker blomsterdufter, så han er superfornøyd med meg for at jeg har giddet å glede han med nyplukkete blomster fra hagen.

Hvit anemone er en av mine yndlingsblomster IMG_4169 (3)-min

Det er slike små gleder i hverdagen som piffer opp både i interiøret og innerst i sjelen min. Som jeg stadig minner meg selv og andre om (les: du som leser artiklene mine) så skal det ikke så fryktelig mye til for å skape litt glede rundt seg.

Velkommen fra hage til stue, Anemone - kollasj av nærbilde av blomsten og deler av spisestuen

Anemone hupehensis er flagrende vakker og har en ualminnelig vakker midte. Er du ikke enig?

Så hvis du ikke har blitt overrumplet av kuldegrader ennå, så jump ut i hagen og plukk med deg en blomsterkvast. Bare prøv, så skal du se hvor glad du blir etter å ha satt dem i en vase eller en kopp/et glass for den saks skyld.

Funket det for å sette glede-hormonet i sving? la meg få høre!!

Meld deg gjerne inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Dersom du leser innlegget på Ipad eller mobiltelefon så ligger skjemaet du kan fylle ut under de tre strekene øverst til venstre. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Tips til bunndekkere i hagen