Jeg er sannelig godt fornøyd med pallekarmhagen på hytta!!
Se hva jeg fanget forleden dag…
… rabarbraen har jeg forsynt meg av 3 ganger i løpet av sommeren, mest brukt i smuldrepai – se oppskriften ved å trykke lenken.
Salaten og gulrøttene er dyrket frem av økologiske frø…
…likeså aspargesbønnene. De blir for det meste spist av meg. De kokes i 4-5 minutter og smaker helt fortreffelig med meierismør og hjemmelaget urtesalt på.
Luftløken er kjøpt i det lokale hagelaget i Onsøy i fjor. Den har spredd seg og blitt skikkelig fin. Jeg kutter den opp og fryser den, ypperlig å bruke som løk i mange retter… og de småsmå løkene på toppen kan du se ved å trykke her.
Tomatplantene er av frø fra fjorårets sherrytomater og blir for det meste fortært av mannen i huset.
Gressløken kutter jeg og fryser. Godt å ha utover vinteren.
Formiddagen idag har jeg kost meg i Gamlebyen, matfold i Østfold, litteratur i grenseland og marked, artig å titte litt og noe av det kan du se på instagram på høyre side i denne bloggen.
Ha en finfin helg!!
Mette
4 i Kiellandsgata
Ingen ting er bedre enn å høste fra egen hage=) Nyt=) Vibeke
Mette Gry Larsen
Nemlig
Bettina Bäck
Vad det ser gott och fräscht ut!
Mette Gry Larsen
Det er virkelig veldig godt!!
Elin
Så mye godt! Supert 🙂 Virkelig fin avling.
Mette Gry Larsen
Så fint at vi har denne muligheten 🙂
Jannibele
All grunn til å være fornøyd med fangsten. Krispe og selvdyrkede gulrøtter – finnes det noe bedre!
Mette Gry Larsen
Vi føler oss privilegert. Selv om det ikke er de store mengdene 🙂