Med tanke på hvordan det så ut her hvor terrassen er nå, da vi overtok Furulunden i 2012 og frem til idag, så er det endring å spore, bare se lenger ned i bloggposten. Så utrolig festlig når hagen kommer på plass.
Det tar jo som du sikker kjenner til tid med hage. Bed skal graves, stauder skal plantes og ikke minst, tiden det tar før alt gror og blir sånn som du hadde tenkt.
//Annonse
Men moro er det; Å skape, rydde, plante, luke, vanne, kompostere, nyte, spise mat på terrassen, sole seg, lese og ikke minst vente på å se resultater i hagen.
Nå står den her og gjør nytte for seg. Jeg digger peisflamme og varme. Også kosen da. Her har jeg brukt tørre kongler som opptenning (kongler er det nok av i Furulunden) og skikkelig tørr ved.
Jeg må innrømme at peisen blir brukt mest til kos selv om det er fullt mulig å grille i den.
Det har visst skjedd litt i denne kroken på noen år. Innimellom må jeg rett og slett titte litt bakover i fotoalbumene for å se hvordan det var. For jeg glemmer så lett. Men det er vel noe av det gode, at du strekker deg, ser fremover og er til stede i livet akkurat nå, ikke sant?
Les gjerne: Et tips til egendyrket salat
Ta gjerne en titt på levende flammer i utepeisen. Ikke glem å nyte og kose deg litt. Noen og enhver trenger en pust i bakken av og til.
Søndag 24. juni er det 1000 åpne hager i Norge i regi av Hageselskapet. Jeg er med og i Furulunden er det åpent kl. 13.00-17.00. Du er hjertelig velkommen, se mer om 1000 åpne hager her.
Utepeisen har jeg fått av Varmefag, Fyr og Flamme. Jeg tar kun imot ting jeg ønsker meg i hagen vår. Dessuten skriver jeg det jeg mener om produktene.